To je to što me zanima!

Uraganke u Splitu priredile show: 'Ovdje su dečki prelijepi'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kako stvari stoje ovo je prvi i posljednji nastup grupi Hurricane u Splitu, a po pitanju solo karijere nakon raspada grupe kažu 'otom potom'
Vidi originalni članak

Uvijek su to vesele svadbe nogometaša. Oni znaju što je muzika, slušaju sve moje pjesme, prate moj rad. Svirao sam i Mateu Kovačiću, Domagoju Vidi i drugima. To su neke svadbe na kojima sam se ja osjećao kao da sam gost na svadbi da sam s njim i veselim se, a ne da radim, rekao je Saša Matić ususret nastupu na Fusion festivala u Splitu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Upravo on veliki je miljenik kako nogometaša tako i splitske publike za koju kaže da nikad nije zakazala.

FESTIVAL OKUPIO ZVIJEZDE FOTO Pogledajte atmosferu s prve večeri Fusiona u Splitu

Trenutačno ga čeka nastavak radnog ljeta, a otkriva kako se sprema i za američku turneju kao i za veliki koncert u Spaladium areni u Splitu 17. prosinca.

- To je nešto novo što pripremamo i želja mi je bila godinama – kaže nam.

Osim što ga voli splitska publika, snimio je i dvije pjesme s poznatim Splićankama, Jelenom Rozgom i Severinom te otkrio kako Hrvatska općenito ima kvalitetne pjevače i pjevačice. Na pitanje s kim bi još želio snimiti duet spomenuo je Doris Dragović i Ninu Badrić kao jedne od kvalitetnih pjevačica.

Izazovne i karizmatične djevojke iz grupe Hurricane samom svojom pojavom bacile su splitsku publiku u ekstazu.

- Jednostavno, ovo je highlight ovog ljeta. Najviše volimo hrvatsko primorje i stvarno smo jedva čekale da dođemo - kažu nam.

Kako stvari stoje ovo je prvi i posljednji nastup curama u Splitu, a po pitanju solo karijere nakon raspada grupe kažu 'otom potom'.

FUSION FESTIVAL Poslušajte hitove pjevača koji će večeras baciti Splićane u trans

- Nema nikakve borbe, Bože sačuvaj. Muzika je jedan divan posao, nema tu natjecanja - kažu te Sanja otkriva kako želi curama napisati prvu pjesmu za solo karijeru.

Recept za svježinu i osmijeh je taj što spavaju u kombiju, a prije nastupa 'drmnu kiselu vodu'. No, drmnu li nešto žešće prije nastupa?

- Ne i to je samo zato što nosimo visoke štikle.

Za splitske 'galebove' kažu da su jednostavno prelijepi. Tko zna, ako im se toliko sviđa Split i dečki iz tog podneblja, možda neka od njih tri postane i 'splitska nevista'.

Prva godina Fusion festivala privukla je na tisuće ljudi iz svih krajeva Hrvatske i cijele regije.

- Mi smo došli iz Osijeka na ovaj festival. Ovo je pravo osvježenje, općenito slušamo folk glazbu. Sve je hit do hita uz pravu narodnu glazbu uklopili su i trap što me najviše očaralo – kaže nam Ivana koja je pošten put prevalila do Splita, ali kaže da na drugoj večeri ipak ne ostaje.

U mnoštvu mladih koji savijaju kukovima na ove lako pamtljive tekstove dolazimo do mladića Luke i Franje koje očito stihovi pjesama Saše Matića diraju ravno u srce.

- Saša mi je najdraži pjevač, na svim koncertima u okolici sam bio, ali ovaj čovjek jednostavno nema riječi. Ne znam koja pjesma mi je draža, koju izdvojiti. Dođe mi da bacim čašu od pod koliko je dobro  - kaže nam Luka, veseli Dalmatinac iz Splita.

Kakav bi to bio koncert da u VIP ložama ne bude i koja zvijezda. Ovaj put vidjeli smo novopečeni bračni par Marka Livaju i Iris Rajčić. Igrači Hajduka općenito je poznato da pune narodnjačke klubove u Splitu, tako da su tu i Livajini suigrači Josip Elez Filip Krovinović.

DALA JE SVE OD SEBE Sara Jo miješala kukovima u riskantnoj kombinaciji: 'Ovo je moj homage Britney i Justinu'

No, jedina 'Vampirica' u Splitu Olja Einfalt nije propustila ovaj događaj. Odjenula je zeleni top, izazovne kratke hlače, visoke crne štikle i svoju plavu kosu stavila u pletenice. Nema pogleda kojeg ona nije izmamila.

Možemo slobodno reći da za razliku od Ultra Festivala koji se isto održao na Parku Mladeži, posjetiteljima su cijene pića, hrane i sveg popratnog sadržaja ovu večer bili mnogo pristupačniji. Piva se mogla popiti već za 35 kuna, a kondomi koji su na Ultri bili 180 kuna, sada su svega 45. Električna cigareta mogla se nabaviti već po 60 kuna. Po pitanju intervencija ni policija, a ni hitna pomoć nisu imali tu puno posla.

Ni drugu večer se ne očekuje nešto lošiji provod. Festival pristupačniji hrvatskim standardima očito je očarao sve.

POGLEDAJTE VIDEO: FILIP RUDAN O NASTUPIMA S PARNIM VALJKOM

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Amor 🏹 23.07.2022.

    Dobreeeee :DDD

  • Cirenac 23.07.2022.

    Super su.

  • 23.07.2022.

    Gdje su oni dani kad je muzika dušu hranila i bila način života?

Komentiraj...
Vidi sve komentare