To je to što me zanima!

Urban ispunio želju umirućoj djevojci i pjevao joj u bolnici

Country pjevač je rasprodao svoj koncert, a Marissa nije mogla doći jer je u bolnici. Emotivan video je postao virala na društvenim mrežama, a fanovi su oduševljeni Ketihovim činom...
Vidi originalni članak

Pjevač Keith Urban (50) je ispunio želju teško bolesnoj Marissi English (25) koja nije uspjela doći na njegov koncert. Keith je prije koncerta otišao do Marisse u bolnicu i otpjevao joj njenu omiljenu pjesmu 'Blue Ain't Your Color'.

Country pjevač je rasprodao svoj koncert, a Marissa nije mogla doći jer je u bolnici. Emotivan video je postao virala na društvenim mrežama, a fanovi su oduševljeni Ketihovom lijepom gestom. Marissa je inače Urbanova najveća obožavateljica, a liječnici tvrde da je njena bolest toliko uznapredovala da joj je ostalo tek nekoliko tjedana života i da joj je Urban ispunio posljednju želju.

- Ima majicu na Urbana od koje se ne odvaja. Stavili smo je na jastuk u bolnici da uvijek bude pored nje - kaže Marissina majka.

- Znali smo koliko je Marissi važno da bude na koncert. To nije bilo moguće pa smo pokušale naći način kako dovesti Keitha - rekla je medicinska sestra Jan Cassity koja je uspjela u svom naumu.

Keith je u braku s holivudskom glumicom Nicole Kidman (50) 11 godina i imaju dvije kćeri Sunday Rose (8) i Faith Margaret (6).

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Djeca su ukras svijeta 26.10.2018.

    Plemenita i nadasve ljudska gesta, koja ga nije kostala nista, a njoj je znacila sve.

  • 24.10.2018.

    Lijepa gesta, sto vise prodjes to vie cijenis ljubaznost jer shvatis kako je rijetka

  • 24.10.2018.

    hvala ti i svim dobrim ljudima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare