To je to što me zanima!

Uređuje život poslije Dikana: D. Lambaša vratila se u Split

Glumica je navodno unajmila stan u Marmontovoj ulici, gdje trenutačno i živi, a prije nekoliko dana na sličan način Dolores je riješila i stambeno pitanje u Zagrebu
Vidi originalni članak

Prije desetak dana glumica je okončala vezu s poduzetnikom Josipom Radeljakom (69) te se odselila  svojim roditeljima u Šibenik. Početkom prošlog tjedna Dolores Lambaša (31) je doputovala u Split gdje je viđena u društvu kolega iz serije 'Ruža vjetrova', piše časopis Story.

Glumica je navodno unajmila stan u Marmontovoj ulici, gdje trenutačno i živi, a prije nekoliko dana na sličan način riješila je i stambeno pitanje u Zagrebu. U svemu što radi Dolores ima podršku prijatelja i obitelji koji su joj pomogli da poslije nedavnog ljubavnog razočaranja stane na noge. Trenutačno je svu svoju energiju, kako je izjavila za Story, usmjerila na rad na novim poslovnim projektima. Veseli se radu na filmu sa Silvanom Menđušić koji bi se ove godine trebao prikazati na festivalu u Puli, a postoji mogućnost da će se okušati i u trećoj sezoni RTL-ove sapunice. 

Lambaša i Radeljak u vezi su bili tri godine. 

Idi na 24sata

Komentari 162

  • kako-ko 14.02.2013.

    tko je iduća žrtva a mačko, preko ive uslau svjet filma pa preko vrane u šoubizniz onda dikan da ne govorimo.. sad je na redu neki zidar il arget garant..

  • ivana meier 14.02.2013.

    rano se sjetila. Sigurno merka nekog novog u pelenama. Mozda Keruma?

  • ifkadetektivka 13.02.2013.

    Iako nisam ljubitelj žute štampe i živciraju me novinari što u stopu prate razno razne nebitne sponzoruše, ali sada me najstvarnije zanima tko će biti slijedeći sponzor. Pri tom mislim da je Doli sazrela (nije svaki dan sve mlađa) i da ovaj put neće nužno biti godine kriterij odabira već isključivo debljina novčanika bez zmije u njemu, tako nas možda iznenadi s nekim bogatim tatinim sinekom koji će biti zaluđen glumicom a tata će joj biti najbolji prijatelj. Jednim udarcem dvije muhe

Komentiraj...
Vidi sve komentare