To je to što me zanima!

Uroš: Glasovao sam pet puta za Soraju, kulturna je djevojka

Prilikom posljednjih javnih nominacija u kući Velikog Brata, Uroš Ćertić je gostovao u emisiji i rekao da su Soraja i Dragutin Topić njegovi favoriti za pobjedu, piše Kurir
Vidi originalni članak

Polufinalne emisije Velikog Brata su u petak i subotu, dok je veliko finale u kojem će jedan od ukućana osvojiti glavnu nagradu u iznosu od 50 tisuća eura u ponedjeljak, piše srpski Kurir. Voditeljica Marijana Mičić javila se u četvrtak u kuću i ukućanima rekla da su to posljednje javne nominacije i da će jedna od tri nominirane žene, Ava, Soraja ili Maja, napustiti kuću. Osvrnula se i na incident koji se odigrao dan ranije u showu u kojem je Maja udarila Soraju tortom u lice tijekom nominacija i raskrvarila joj nos zbog čega joj je Soraja uzvratila i rasjekla joj usnu. Maja je komentirala da je Soraja ljubomorna na nju, dok je Soraja rekla da ona zna šta svi misle o njoj. Komentirala je da Maja predivno pjeva i zaključila da nema razloga biti ljubomorna.

'Sorajino ponašanje opravdavam'

U emisiji je gostovao izbačeni stanar Uroš Ćertić koji je otkrio da je pet puta glasovao za Sorajin ostanak u kući i komentirao ukućanke.

- Maja je nastavila po starom, Sorajino ponašanje opravdavam jer ako mene neko napadne ja ću mu uzvratiti duplom mjerom - objasnio je Uroš i zaključio da je Maja kriva zbog incidenta.

Soraji je poručio da jedva čeka da izađe van kako bi se mogli družiti.

- Ona je mirna i kulturna djevojka. Kriva je Maja - rekao je.

Za Maju Nikolić je rekao da su poznanici, za Avu Karabatić da su bili u ok odnosima prva tri dana boravka u kući, dok je Soraji Vučelić i Dragutinu Topiću zaželio pobjedu.

- Drži se, podržavamo te Ivana i ja. Obožavamo te i volimo. Ne nasjedaj na provokacije - poručio je Soraji Uroš.

Komentirao je da se kaje što je napao Željka jer nije znao da je Maja Nikolić pravila smicalice koje on ne podnosi.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • tonkaa1 03.05.2013.

    rijetko gadljiv muškarac!

  • chelseaMG 03.05.2013.

    soraja mu pokaže sisu i odmah se zaljubi u nju.

  • kung fu panda 03.05.2013.

    ne gledam tu emisiju no po ovome što se piše i jeste naj pametnija među ovom ekipom svi se ponašaju za Vrapče ona zna zašto je došla polako je špala u zaborav sad je ljudima osvježila pamćenje i eto njoj posla ponovo pobjeda ako uleti super

Komentiraj...
Vidi sve komentare