To je to što me zanima!

Uršula bježi sa svadbe u spotu tamburaškog sastava Prijatelji

Voditeljica Uršula Tolj utjelovila je odbjeglu nevjestu u spotu tamburaškog sastava Prijatelji za pjesmu 'Još za tebe sve bih dao'. Spot za pjesmu snimljen je u Đakovu
Vidi originalni članak

Uršula Tolj zablistala je u vjenčanici za potrebe snimanja spota tamburaškog sastava Prijatelji za pjesmu 'Još za tebe sve bih dao'. 

- S Prijateljima me veže veliko prijateljstvo. Upoznali smo se na prošlogodišnjem Glazbenom festivalu Slavonije u Požegi, a pisanje pjesama za tamburaške sastave s njima me dodatno zbližilo. Kad su mi predložili da za potrebe njihova novog spota odjenem vjenčanicu, jedino što sam mogla reći, bilo je: „Da“. Koja bi žena tome odoljela?! A glumiti odbjeglu nevjestu bio je poseban izazov. Ne poznajem ni jednu ženu koja je uistinu pobjegla s vlastitog vjenčanja, pa je lik iz spota plod moje mašte - kazala je voditeljica HTV-a otkrivajući da u životu, na sreću, ni od čega nije trebala pobjeći u posljednji tren.

Kad su nepoznate situacije u pitanju, u mnoge od njih odvažno zakorači. Upravo je takav slučaj i s glumom.

- Kao mala maštala sam o tome da postanem glumica, pa sam priliku da kao studentica nastupim u spotu jednog poljskog pop benda objeručke prihvatila. Ljetnu sam romansu odglumila s jednim dečkom iz Rijeke. Žao mi je što se taj spot nije mogao vidjeti u Hrvatskoj - prisjetila se Uršula prvog glumačkog angažmana.

Sljedeći je uslijedio tek nedavno.

- Na snimanju spota za pjesmu Još za tebe sve bih dao' stvarno sam uživala. Volim takve stvari, pogotovo kad se rade u krugu dragih ljudi, prijatelja - kazala je voditeljica. 

Pjevač Jasenko Ivanetić otkrio je da bolju mladenku nije mogao poželjeti. 

- Nije komplicirala oko vjenčanice, frizure, šminke… Žao mi je samo što nam redatelj Mario Šulina nije predvidio sretan kraj. A sada ozbiljno… Snimalo se u sjajnoj atmosferi. Ne sjećam se kada smo se posljednji put iza kamera toliko dobro zabavljali - kazao je Ivanetić.

Spot za pjesmu sniman je u Đakovu, a veličanstvenu scenografiju video uratku dala je katedrala. Spot će se premijerno prikazati u petak, 30. kolovoza, u Požegi gdje će istu večer Prijatelji s njom nastupiti na Glazbenom festivalu Slavonije.   Tekst i glazbu pjesme potpisuje Krunoslav Dražić, a aranžman Slaven Batorek koji je svoj obol pjesmi dao i sviranjem klavira.

Među posebnim gostima u studiju bio je i Borna Šercar na udaraljkama. Pjesma spada među najavne singlove za album koji tamburaški sastav upravo priprema za novu izdavačku kuću – Hit Records. Uz pjesme vrsnih hrvatskih tekstopisaca tamburaške glazbe naći će se i tekstovi autora koji tom žanru glazbe daju novu svježinu. Među njima je i Uršula Tolj.

Nakon što je njezin dar za pisanje javnost upoznala kroz nekoliko književnih uspješnica, sada njezine uratke sve češće može čuti na radiju. Samo neki od sastava s kojima trenutačno autorski surađuje su Patria, Tamburaši slavonske krvi, Kas i Vranac.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • minaj 30.08.2013.

    iritirajuća voditeljica sa bog ta pita kakvom vezom na htv-u.. kako ne dosadi sama sebi sa tom vjećitom izblahajnom kosom koja na crne oči idu kao minica na celulit

  • 2N3055 30.08.2013.

    Uvijek kada pomislim da je ekipa na ovom portalu dostigla "vrhunac" prevarim se. Očito se jako, jako trude da nam idući dan plasiraju još "zanimljiviju" vijest. Očito je, tko zna - zna. Nakon ovako zgodno maskirane reklame za Prijatelje jurim u prvu trgovinu (moj IQ je tu negdje oko 30) i kupujem njihov CD. Lud sam i za Uršulom Tolj i za Prijateljima.

  • Ahileja 30.08.2013.

    Uršula, profinjen lik i glas rado viđen na TV ekranima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare