To je to što me zanima!

Uršula Tolj nakon 25 godina odlazi s malih ekrana: 'Istina je, više neće biti glazbene emisije'

Još se ne zna što će Uršula raditi u jesenskoj shemi, a mnogi njezini kolege iznenađeni su odlukom HRT-a da maknu voditeljicu s ekrana i to nakon toliko godina
Vidi originalni članak

Voditeljicu i urednicu Uršulu Tolj (49), koja je na našoj državnoj televiziji već više od 25 godina, uskoro više nećemo imati priliku gledati na malim ekranima.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Uršula je ostala bez emisije 'Kod nad doma' koju je vodila petkom kada su joj gosti bile glazbene zvijezde iz Hrvatske i regije.

- Istina je, nema više tog glazbenog izdanja petkom - kazala je Tolj za Slobodnu Dalmaciju.

ELFS REVIJA U NOVOM VINODOLSKOM Bivša Kraljica svijeta oduševila mladolikim izgledom, a Uršula Tolj privlačila poglede u minici

Iako je emisija imala pozitivne komentare na društvenim mrežama i na YouTubeu, a rezultati gledanosti bili zadovoljavajući, na HRT-u su je ipak odlučili ugasiti. Što je tome razlog - zasad nije poznato.

Još se ne zna što će Uršula Tolj raditi u jesenskoj shemi, a mnogi njezini kolege iznenađeni su odlukom HRT-a da maknu voditeljicu s ekrana i to nakon toliko godina.

NA GORNJEM GRADU Ljeto kod Matoša: Uršula opet pokazala noge, Cigi u 'ćakuli' s fratrima i Vesnom Škare-Ožbolt

Podsjetimo, HRT je Uršulu u studenome prošle godine smijenio s mjesta urednice Dore jer je navodno odlučila zaobići kostimografkinju Natašu Svekler (56) te angažirala vanjske suradnike. Albinin (23) kostim je tako radio dizajner Juraj Zigman (38), a Nataša navodno nije odobrila tu odjeću.

Na Uršulino mjesto došao je urednik Drugog programa Tomislav Štengl.Tomislav je navodno uređivao Doru 2020. te mu se dogodio gaf. Naime, žiri i Štengl primili su Gorana Karana (58) s pjesmom koja je već izvedena zbog čega je pjevač diskvalificiran.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • davidbac 18.08.2022.

    Dobra MILF-ica, mnogi joj nebi oprostili...

  • Ivica Mak 17.08.2022.

    Trebala je a nije dala😄

  • malamalecna84 17.08.2022.

    Pa na HRTu je vec godinama praksa da se ukida sve kaj valja. Zato ga ni ne gledam jer su sve dobre i zanimljive emisije ukinuli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare