To je to što me zanima!

Uske kožne hlače i kratki topić privukli pažnju: Lille se u novom spotu šetala Splitom i uživala

Pjevačica je promijenila dvije odjevne kombinacije. Tako je Lille gradom šetala u pripijenim kožnim hlačama i minijaturnom topu koji joj je istaknuo dekolte, a na plaži plesala u šarenom bikiniju
Vidi originalni članak

Atraktivna Lidija Bačić (38) spot za novu pjesmu 'Adrenalina' snimala je na ulicama rodnog Splita. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lidija se prošetala centrom grada i privukla pozornost prolaznika, što domaćih, što turista. Sve su zabilježile kamere za njezin novi spot. 

U veselom spotu Lille je davala autograme, slikala se i družila s obožavateljima. Na Pazaru su joj poklonili cvijeće i voće, a u gradu je dobila sladoled. Također je nazdravila uz pivo. 

Pjevačica je promijenila dvije odjevne kombinacije, a obje su bile u njezinom prepoznatljivom stilu. Tako je Lille gradom šetala u pripijenim kožnim hlačama i minijaturnom topu koji joj je istaknuo dekolte, a na plaži plesala u šarenom bikiniju. 

Nedavno nam je Lidija otkrila u čemu se osjeća najugodnije. 

vrijedna je Pogledajte kako Lidija Bačić čisti stakla: Spužva u ruci i ribaj...

- Usko kao da ne može biti uže. Klasična ja. Nosila sam nekoliko puta duge haljine, ali samo s visokim prorezom. Ne volim biti potpuno zatvorena. Ne osjećam se dobro u tome i ne osjećam da mi to stoji. Volim malo provokacije - pričala je Lille.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Cleocleo 26.08.2023.

    Woooow!...mora da se fino usmrdila u kožnim hlačama...ali, naravno, kaj seljača zna o tome kaj se nosi, a kaj NE nosi po ljeti! Sirota!

  • Tony1802 25.08.2023.

    Mora nekako izvuči bokove kojih nema😂

  • eka mala 24.08.2023.

    Gdje ste komentatori,očekivala sam bar sto komentara kada žene nije bilo par dana?Zašto ona uvijek stoji u pozi"sila mi je na wc"ili"pobjeglo mi"!🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare