To je to što me zanima!

Uskoro vjenčanje: Zaručila se 17-godišnja kći M. Jacksona?

Paris Jackson fotografi su u subotu snimili s prtsenom na lijevoj ruci s kojim je dosad nisu viđali. Odmah su krenule glasine da planira vjenčanje s C. Castellawom
Vidi originalni članak

Dok su šetali Calabasasom u Los Angelesu, Paris Jackson (17) opremila se s brdom modnih dodataka, ali jedan je posebno privlačio pažnju. 

Riječ je bila o novom prstenu na lijevoj ruci koji je potaknuo glasine o zarukama nje i 18-godišnjeg nogometaša Cheta Castellawa. 

Vezu su javno obznanili u travnju kad su na Instagramu objavili niz zajedničkih fotografija, a tjednima prije toga svaki su slobodan  trenutak provodili zajedno. 

Jermaine Jackson, njezin stric i brat njezinog oca, ne zna ništa o zarukama, ali dao im je svoj blagoslov.

- Kad je ljubav u pitanju, nikad ne znate - zaključio je kratko. 

U lipnju 2013. godine Paris je završila u psihijatrijskoj bolnici jer se pokušala ubiti. 

Tinejdžerica je popila veliku količinu tableta protiv bolova i satarom prerezala vene na zapešću. Ipak, ubrzo je pozvala centar za krizna stanja, a oni su odmah alarmirali hitnu pomoć. Nakon pokušaja samoubojstva završila je u internatu specijaliziranom za pomoć kod depresije. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • leilany 19.05.2015.

    17 ti je godina tek...

  • Moslavka 18.05.2015.

    Vjencanje a jos je dijete. Pricekaj malo nebudes nista izgubila. Zgodna cura ali previse problema u njezinom zivotu. Steta.

  • Galeb i ja 18.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare