To je to što me zanima!

Uskrs bez Gorana: Hana ga je već zaboravila, slavi s misicom

Iako ju je Jurenec povrijedio, Rodić se ne predaje. Okružila se ljudima koji je vole i podržavaju. Zna da je to jedini način da što prije krene naprijed i zaboravi na 'gadan' prekid i bivšu ljubav
Vidi originalni članak

Prava drama odvijala se u ovo vrijeme prošlog tjedna. Hana Rodić (23) i Goran Jurenec (40) obavijestili su javnost da su prekinuli, ali onda je krenula 'paljba'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tvrdilo se da su prekinuli još oko Božića, Hana je odmah 'servirala' dokaze i iz prepiske je bilo očito da su prekinuli nekoliko dana ranije. Onda je Jurenec ispričao kako je prevario Hanu i da se s novom-starom djevojkom Claudijom Lucijom preselio u London. S njome je već bio u vezi prije nego je u showu 'Gospodin Savršeni' upoznao Hanu. 

Na Haninu stranu stali su njezini pratitelji, ali i oni koji su dotad bili na Goranovoj strani jer ne podržavaju prevare i laži. Bilo kako bilo, hrpu utjeha i riječi podrške ispod Haninih fotografija, ali i poruke koje su joj slali, očito su urodile plodom.

Naravno da joj je teško, to je potvrdila i sama Hana, ali mora ići dalje i ne želi dopustiti da se nervira zbog bivšeg dečka jer on to nije zaslužio. 

ODGOVARALA NA PITANJA Hana se požalila: 'Goran je sve ovo napravio zbog publiciteta. Još za Valentinovo mi je tepao'

Zato se ovih dana opuštala uz prijateljicu, Maju Nikolić, koja je 2012. bila Miss Hrvatske. Djevojke su na stolu imale razne delicije, od šunke, jaja, mladog luka...

- Nemoj se zbog njega mrštiti. Zaboravi ga, zaslužuješ bolje - poručili su pratitelji Hani. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 78

  • kresimir77kov 07.04.2021.

    panokia, majs ,kukurica ajmoo

  • mexpert 06.04.2021.

    dramaaa....katastrofaaaa.....ma armagedon

  • Zvorano 06.04.2021.

    Podržavaju ju je isti kao i ona: kruha bez motike! Skini se do kraja i ne moraš raditi. Kao i Bačić, Žanamari a u zadnje vrijeme i Badrić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare