To je to što me zanima!

Uspjela je pobjeći: Transrodnu Romanu umalo pretukao u Ilici

Vikao je da zna gdje živim, htio me prebiti, rekla je Romana Taylor, bivši modni dizajner Robantico. Prošle godine, lopovi su joj provalili u stan te odnijeli nakit i zamrznutu piletinu
Vidi originalni članak

Šetala sam navečer Ilicom kraj Britanskog trga, a frajer s druge strane ulice mi je počeo dobacivati ‘gaduro, kurvo, polomit ću te’, šokirano kaže Romana Taylor (48), bivši modni dizajner Robantico, koji će uskoro operacijom promijeniti spol.

Odmah je nazvala policiju, a operater je čuo što joj, kako kaže, visoki ćelavi mlađi muškarac dobacuje. Savjetovali su joj da ostane mirna rekavši da odmah šalju ophodnju. Uspjela je pobjeći u haustor kuće u kojoj stanuje.

- Vikao je da zna gdje živim, htio me prebiti - kaže Romana.

Zahvalna je policiji na brzoj reakciji. Lani su joj lopovi provalili u stan i opljačkali je. Nju su omamili i odnijeli nakit te zamrznutu piletinu.      

Idi na 24sata

Komentari 104

  • iskren100posto 17.08.2016.

    Nažalost privatno sam imao priliku upoznati napadnutu osobu i mogu reči da je pirodno bezobrazna ,manipulativna,nametljiva,i bila više puta izbacivana iz naših transgrupa, jednostavno ona želi biti drukčija pa je malo pomalo neko izmlati ili napadne kako sama priča o tome,međutim situacija sa transrodnim osobama nije ni otprilike tako loša jer ona točno izaziva i osoba koja ju je napala najvjerojatnije je već otprije ima na nišanu.Napadnuta je vrijeđala i trans zajednicu na više načina i kad se tako ponaša i na ulici normalno je da če dobiti svoje!Ona jednostavno ne kuži da ima mnogo godina i da treba malo bolje da se uredi kao žena jer se sa aviona vidi da je muškarac što je dodatni poticaj za napad.-Ali kako će ona to da shvati kad je i sama komentirala tuđe izglede transžena kao što je ona!Jer ako spada u LGBT ili trans zajednicu onda bi bar s njima morala biti OK ali nije.Preuveličava stvari i svađa ljude gdje god stigne i može!Mi koji smo je jednom upoznali nevjerujemo joj ništa!Ovako nešto očekujemo i u budućnosti jer provocira i napada ljude(želi biti velika)Druga stvar je:vi koji neznate ništa o transrodosti je to da90-95%transžena(muškarac koji pokušava biti žena)su bi ili homosexualne orijentacije(gejevi)a isto tako i transmuškarci(žene koje žele biti muškarci)su gotovo sve bi ili homosexualne orijentacije(lezbijke)pa nebi čudilo ako je napadnuta i iz tih razloga!Ja znam dali je i kod nje taj slučaj jer nam se povjerila, ali radi javnosti neću vam to reći !

  • depeche_mode 17.08.2016.

    Dragi moj transeksualče i vi ostali hibridi: Hrvatsko društvo je zatucano i biti će zatucano još duže vrijeme. Idite lijepo u španjolsku, osjećat će te se kao doma. Tamo vas neće tući, ukrast će vam samo piletinu.

  • 17.08.2016.

    neki vjeruju da je bog stvorio ženu i muškarca, neki evolucija, a tko je ove ostale rodove stvorio ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare