To je to što me zanima!

‘Uspješan brak izgradili smo na zajedničkoj elektroničkoj pošti’

Par je u ožujku ove godine proslavio 25 godina braka, a Massimo je za srebrni pir supruzi Eni pripremio veliko iznaneđenje jer je sam dizajnirao prsten i narukvicu s dijamantima
Vidi originalni članak

Massimo Savić (55) više od dvadeset godina u braku je sa suprugom, veterinarkom Enom, a tvrdi kako su to uspjeli zbog iskrenosti. Upoznali su se, kako kaže, na snimanju albuma Josipe Lisac, za koju je ona napisala tekstove pjesama 'Boginja' i 'Jutro'.

- Upitao sam je bi li htjela i meni napisati neke tekstove. Tako je krenulo - rekao je Puljanin. Dodao je kako su oboje jako romantični i nikada nisu čekali posebne datume poput Valentinova da bi jedno drugome pokazali da su sretni zajedno.

- Mi imamo i zajedničku elektroničku poštu. Zbog obaveza često ne stignem sve pogledati, pa mi supruga pročita što je stiglo za mene - otkrio je glazbenik.

Pjevač je dodao da na računalu ne krije podatke od supruge. Priznao je nije bio redovni platiša struje pa bi mu je često isključili.

- Supruga i ja smo sjeli i dogovori se da sve što stigne odmah rješavamo - rekao je Massimo koji s Enom ima kći Mirnu.

Par je u ožujku ove godine proslavio 25 godina braka, a Savić je za srebrni pir supruzi sam dizajnirao prsten i narukvicu s dijamantima. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • fiondica 31.12.2017.

    Puljanin? Ma šta? Od kada je on iz Pule osim što se tamo rodio? Po tome je 75% stanovnika Istre iz Pule. Malo si proguglajte mjesto Raša.

  • bigmamabigtata 27.12.2017.

    Naslov je glup, a komentari još gluplji. Ružni, ali su sretni, gay ili ne, pjesme su dobre, nisu prizemni tekstovi, pop kojeg nedostaje, kvalitetni koncerti. Poštujmo čovjeka koji pošteno zarađuje za život. Ima li para, i na što ih troši njegova stvar.

  • AmyEmili_1 27.12.2017.

    Baš je lijepo pročitat ovako nešto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare