To je to što me zanima!

Utrčala na pozornicu golih grudi dok je Avril Lavigne pričala pa joj pjevačica ljutito odgovorila

Djevojka je prosvjedovala za očuvanje okoliša, ne zna se kako je 'prevarila' osiguranje
Vidi originalni članak

Pjevačica Avril Lavigne (38) jučer je gostovala na kanadskoj dodjeli nagrada Juno, kada joj je na pozornicu 'uletjela' aktivistica u toplesu. Djevojka je prosvjedovala protiv novog stambenog plana prema kojemu vlada premijera Justina Trudeaua u Ontariju planira graditi kuće na zaštićenom zemljištu.

NOVA LJUBAV Pjevačica Avril i reper Tyga su razmjenjivali nježnosti u Parizu

Nije poznato kako je ova djevojka uspjela proći pored osiguranja, ali na pozornici se pojavila taman kada je najavljivala repera AP Dhillona. No, pjevačicu je to zbunilo  te joj kratko i jasno odbrusila:

- Odje*i! 

- Bolje vam je da ovaj put više nitko ništa ne pokušava! Zaj**at ću tu kučku! - izjavila je kasnije dok je primala nagradu.

Voditelj dodjele, glumac Simu Liu, završio je dvosatno emitiranje iz Rogers Placea u Edmontonu ispričavši se gledateljima zbog golotinje.

- Oprostite zbog sisa - ispričao se voditelj. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Aurora2 15.03.2023.

    Nije mi jasno zašto se ovaj što ju  odvodi s bine drži za međunožje

  • Nickkobalt_X 15.03.2023.

    jezik van, prste u rogove i to je to... sve se može

  • take it back1 15.03.2023.

    Vidim sve sami moralni likovi. No to je normalno u RH da se gradi gdje tko stigne, kada hoće i kako hoće. Sve to naravno bez ikakvih dozvola. Ženu ste proglasili ljevičarkom (bez da uopće znate njeno ime ili barem gdje je rođena) samo zato je prosvjeduje protiv gradnje na zaštićenom području.

Komentiraj...
Vidi sve komentare