To je to što me zanima!

Uvijek originalna: Josipu Lisac odijeva stilist Kylie Minogue

Josipin Karlo, kojem je posvetila koncert, bio bi razočaran da nosi običnu odjeću. Naša pjevačica kaže da joj je drago što si može priuštiti odjeću stranih dizajnera
Vidi originalni članak

Ovu kreaciju sam specijalno pripremila za vas. Ili će mi večeras u njoj biti sauna ili frižider, rekla je kroz smijeh pjevačica svojoj publici.

Josipa Lisac (64) odjenula je haljinu britanskog modnog dizajnera Garetha Pugha (33) čije “nosive skulpture” obožavaju svetske zvijezde Kylie Minogue (46), Beyoncé (33), Rihanna (26) i Fergie (39). Naša pjevačica kaže da joj je drago što si može priuštiti odjeću stranih dizajnera, ali se s tim nikad ne pravi važna. 


- Ne volim odijevati nešto što je in - ističe. Oduvijek je nastojala biti provokator koji donosi nove ideje i bori se protiv pravila. I njezina ljubav, pokojni glazbenik Karlo Metikoš, kaže, imao je puno stila pa ga ne smije iznevjeriti. 
- Sam sebi je birao odjeću. Znao je što je dobro i što mu pristaje. Imao je lamee, sakoe, odijela... Stvarno je famozno izgledao na sceni - prisjetila se.

Upravo je Karlu posvetila koncert u srijedu, na 23. godišnjicu njegove smrti.

- Prebrzo zaboravljamo ljude koji su stvarali, napravili velika djela. Moji koncerti pretvorili su se u misiju - rekla je pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ZeljkaKozul 14.12.2014.

    Odvratna mi je i glasom i pojavom!

  • gvendilin2 12.12.2014.

    Uvjek ima neke satelite na glavi.

  • alfabetagama 12.12.2014.

    kaj to znači da Ksenija Vrbanić više nije dobra

Komentiraj...
Vidi sve komentare