To je to što me zanima!

Uvijek za veselicu: BB Mira na bazenu pjeva s umirovljenicima

Bivša BB stanarka u posljednje vrijeme nije pretjerano aktivna na Instagramu, ali kada nešto objavi, to obično bude u rangu malog spektakla. Pokazala je kako se zabavlja na bazenu
Vidi originalni članak

Iako je od početka posljednjeg regionalnog Big Brothera prošla gotovo godina dana, osebujna bivša stanarka kuće na Košutnjaku i dalje ne miruje.

Mirjana Praizović (23) odlučila si je malo olakšati vruće ljetne dane pa je osvježenje potražila na bazenu u Laktašima.

Osebujna Mira odmah je pronašla ekipu spremnu za tulum, a na svom Instagramu je kao dokaz dobrog provoda objavila video veselih umirovljenika s kojima se družila,.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Gold222 19.08.2016.

    Spodoba

  • --- DAVOR --- 17.08.2016.

    99% ljudi misle da je retardirana i bahata, odbojna a ne kuže da je u biti vrlo inteligentna i samo se sprda sa okolinom i pravi mutava jer ju sve to zabavlja i ne shvaća život fatalno i pre ozbiljno. Da je inteligentna moglo se je vidjet u kuč BB kad je u rijetkim trenucima bila ozbiljna i sa nekim pričala nasamo a ne puši niti pije a upravo bi da je ovakva kakvu ju se doživljavala bila pijanica i pušila ko Turčin. To što je npr prema Zorici bila takva kakva je bila kasnije smo nakon kuče vidjeli je bila u pravu jer je Zoka hodajuće zlo a Mira se samo prema takvima ponaša reciproćno a i zainati se da ih ispili u mozak ako vidi da je netko iskonsko zlo.

  • 17.08.2016.

    Kaj je da je al najbolje se festa s penzicima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare