To je to što me zanima!

Uživa bez Jelene u Kini: Duško se oglasio prvi put nakon afere

Otkako je prošlog mjeseca Jeleni preminula majka Divna, Duško je bio uz nju u najtežim trenucima. Čak četrdeset dana Jelena nije nastupala po klubovima niti izašla kako bi se zabavila
Vidi originalni članak

Otkako je u javnost procurila seks afera Jelene Karleuše (40) i nogometaša Ognjena Vranješa (29), suprug pjevačice Duško Tošić (34) sve do sad nije objavio niti jednu fotografiju na društvenim mrežama. Nakon svih tragedija i afera, vratio se u Kinu gdje igra za Guangzhou i objavio fotografiju s prijateljem iz Pekinga. 

Fotografiju su mu komentirali navijači njegovog bivšeg kluba Beşiktaş koji, čini se, žele Tošića nazad u Istanbul. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Otkako je prošlog mjeseca Jeleni preminula majka Divna, Duško je bio uz nju u najtežim trenucima. Išao je s njom na pogreb, komemoraciju te ju je tješio dok je plakala. Čak četrdeset dana Jelena nije nastupala po klubovima niti izašla kako bi se zabavila. Vratila se poslovnim obvezama i ponovno je članica žirija u glazbenom showu 'Zvezde Granda'. 

Njezina kolegica Marija Šerifović (34) nazvala ju je lavicom koja će nakon svih nedaća brzo stati na noge. Osim što je dotjerala liniju i smršavila, u showu je ista kao i prije. Smije se, zafrkava i bori za svoje kandidate. Nerijetko i oduševljava gledatelje i pratitelje na društvenim mrežama odjevnim kombinacijama. 

Nedavno je objavila i fotografiju iz provoda od kojeg je sve do sad apstinirala nakon majčine smrti, a pratitelji su joj govorili kako izgleda bolje nego ikad, prenosi Kurir.

KĆERKA MILE KITIĆA ZALUDJELA BALKAN: Objavljuje golišave fotografije i živi raskošnim životom

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kormilar 17.04.2019.

    Postavlja se pitanje dali su djeca dovoljan razlog da se jedan propali brak održava?

  • BabaYaga 17.04.2019.

    Duško je još prije našeg premijera skužio kako je dobro poslovati s Kinezima 😀

  • 17.04.2019.

    On u Kini,ona u Srbiji,kakav je to brak?Preko Skypea

Komentiraj...
Vidi sve komentare