To je to što me zanima!

Uživa u majčinstvu: Anamarija je povela kćer na prvo kupanje

Dizajnerica iz Splita potpuno se posvetila ulozi majke te svaki trenutak provodi s kćerkicom. Ponosna Anamarija na društvenim mrežama često dijeli trenutke provedene sa Zorkom
Vidi originalni članak

Modna dizajnerica Anamarija Asanović (27) odmara na plaži sa svojom četveromjesečnom Zorkom. S partnerom Marinom Siriščevićem dijeli ljubav prema moru, a to je čini se, naslijedila i njihova kći koja je već okusila čari Jadrana.

Splićanka je na Instagramu objavila fotografiju kćerkice koja uživa u svom prvom ljetu i morskim radostima. Ponosna majka većinu vremena provodi s djevojčicom, a te trenutke nerijetko dijeli s obožavateljima.

– U odgoju mi pomaže moja mama, ali i sama slijedim majčinski instinkt. Kažu da majke upravo njemu trebaju dosta vjerovati. Svaki novi dan briga je oko nečega - rekla je Anamarija za Storykids i nadodala kako to nisu brige koje zadaju glavobolju, već nešto novo i pozitivno.

Dizajniranje joj ostaje prva ljubav, no za to trenutno nema vremena. Kaže da će se poslu vratiti kasnije jer se sada želi posvetiti Zorki i uživati u majčinstvu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • japanokinez 28.06.2016.

    Ja na slici vidim dva šlauha.

  • Mira&Mira 27.06.2016.

    more, more, more...to divno more za opustiti se i uživati..

  • zorica12 27.06.2016.

    Jedva cekam sljedece ljeto da vidim dal ce i moja bebica ovako uzivati u moru... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare