To je to što me zanima!

Uživa u pogledu pa pokazala atribute, guza u prvom planu

Celzijus uživa u odmoru s pogledom na more. Njezini pratitelji poručili su joj kako bi oni mogli tako svaki dan, a neki od njih komentirali su njezin izgled, naročito jer je ponovno pokazala svoje 'atribute'
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (38) sa svojim pratiteljima redovito dijeli fotografije svoje svakodnevice, s putovanja, odmora, druženja s prijateljima... Sada im je pokazala kako odmara uz pogled na more.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- I ovako svaki dan... - napisala je Nives kratko u opis fotografije koju je objavila. Pozirala je u kupaćem kostimu i cipelama na petu, a njezini su je pratitelji obasipali komentarima.

'Predivan pogled', 'Predivna dama', 'Propuhat će te na buri', 'Dobra guza', 'Jako slatki pogled' - neki su od komentara.

ZNATIŽELJNI OBOŽAVATELJI Nives Celzijus pozirala je gola u kadi: 'Tko te to fotografirao?'

Na Instagramu Celzijus gotovo svakodnevno objavljuje sadržaj za više od 300 000 pratitelja koji su joj tradicionalno naklonjeni te jedva čekaju nove fotografije i video uratke. Jednom je prilikom također pozirala uz more, u Splitu. Bila je potpuno gola, prekrivena samo kućnim ogrtačem. Njezini se pratitelji nisu ustručavali komentirati fotografiju, pa je osim pozitivnih komentara bilo i onih kojima su je pogrdili.

- Obuci si donje rublje, što će ti kći reći kad vidi mamu golu samo s ogrtačem pokrivenu na terasi - jedan je od komentara. 

Nives se i sama nedavno osvrnula na komentare koje joj upućuju pratitelji na društvenim mrežama na račun njezina izgleda. Između ostalog, negativni komentari koje u posljednje vrijeme ubire, su joj prisjeli.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 144

  • Magija_1 12.01.2020.

    Neda Ukraden je bomba za nju

  • schmeling 12.01.2020.

    Jeli ona bila u kom drugom hotelu osim u ovom u Splitu.

  • Biser_2 12.01.2020.

    Gdje je guza???? Pa baba kad se tako nasloni ima „guzicu“. Mene bi bilo sram slikati i fotosopirati nesto sto nemam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare