To je to što me zanima!

Uživala kao dijete: Karleuša se javila iz Milana s pizzom u ruci. Fanovi u transu zbog izgleda...

Jelena Karleuša podijelila je nekoliko fotografija iz Milana, a fanovi su neprestano hvalili njen izgled
Vidi originalni članak

Pjevačica Jelena Karleuša otputovala je u Milano odakle se javila svojim pratiteljima, kojih samo na Instagramu ima preko dva milijuna.

POPULARNA PJEVAČICA Karleuša se hvali: 'Najgledanija pjevačica na TikToku u regiji!'

Podijelila je nekoliko fotografija iz restorana, a sudeći prema njima, talijanska pizza joj se jako svidjela. Uživala je u svakom zalogaju kao dijete.

U opis objave postavila je tek emotikon pizze, a fanovi su oduševljeno komentirali. 'Ovako izgleda sunce usred zime', 'Najljepša si', 'Nema jače ribe', samo su neki od komplimenata pjevačici.

Početak siječnja, Jelena je provela u atraktivnom Dubaiju. Odmarala se nakon naporne 2023. godine u kojoj je objavila čak dva albuma, 'Alpha' i 'Omega' koji imaju milijunsku slušanost.

GOSTOVALA MILICI PAVLOVIĆ Još jedno bizarno izdanje Jelene Karleuše: Intimne dijelove joj je prekrivao kostim od 'oružja'...

- Dala sam svoj maksimum i ne tražim ništa. Borila sam se, smijala i plakala, padala i ustajala, pravila greške i ispravljala ih, radila dobra djela… Plesala sam i pjevala, govorila sam jasno i glasno. Bila sam živa, bila sam zdrava, bila sam JA. Ne žalim za potrošenim živcima i parama, ne žalim za izgubljenim vremenom i ljudima, ne žalim za onim što nisam imala, ne žalim što sam bila usamljena, ne kajem se - napisala je pjevačica u jednoj od ranijih objava o prethodnoj godini.

Najtraženije ime i najdominantniji tag na TikToku, pohvalila se na društvenim mrežama nedavno uz snimku zaslona koji prikazuje da je upravo ona najpopularnije regionalno ime na toj aplikaciji.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'CELEBRITY KLINIKE':

Idi na 24sata

Komentari 17

  • cimioko 02.03.2024.

    Bomba .....

  • Mortivoje 22.02.2024.

    Fotoshop. Ništa realno.

  • LoveGirl21 04.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare