To je to što me zanima!

'Uživam sa ženom i sinom, ovo mi je najbolji period u životu...'

Maštam o dugim šetnjama uz more sa svojom najdražom ekipom, a sve do tada ostajemo doma. Čemu se vi najviše veselite i što jedva čekate napraviti kada sve ovo završi, upitao je svoje pratitelje 37. tenisač svijeta
Vidi originalni članak

Tenisač Marin Čilić (31) početkom veljače pohvalio se kako se proširila obitelj. Supruga Kristina rodila je sinčića Balda. Roditelji ga skrivaju od javnosti, ali podijele one fotografije na kojima se dječačiću ne vidi lice.

Novopečeni roditelji maksimalno se pridržavaju svih uputa i mjera pa tako ne izlaze iz kuće i ne druže se s prijateljima. Kako je ispričao za RTL, ova neočekivana stanka, s obzirom na stalna putovanja i turnire, baš mu i nije teško pala. 

 - Sad ovo koristim za provoditi vrijeme sa malenim, ženom i to mi je definitivno jedan od najljepših perioda u životu - ispričao je.

Ipak, nije toliko navikao konstantno ga nositi pa ističe da se javljaju i mali problemi s leđima, s kojima se može poistovjetiti većina roditelja. Nije se u potpunosti opustio pa tako redovito trenira da bude spreman kad se sve vrati u normalu. 

37. tenisač svijeta kaže da je ovo dio njegove karijere u kojoj se može resetirati, a prošla sezona mu je bila jedna od težih, a nada se da će rezultati krenuti čim se vrati na teren. Nedavno se na svom Instagram profilu pohvalio fotografijom sinčića u kolicima. Fotografija je nastala prije, kada se moglo izlaziti pa je prošetao uz more Cavtatom.

- Maštam o dugim šetnjama uz more sa svojom najdražom ekipom, a sve do tada ostajemo doma. Čemu se vi najviše veselite i što jedva čekate napraviti kada sve ovo završi? - napisao je Čilić. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 19.04.2020.

    Kako mali Baldahudin ?

  • Roby21 19.04.2020.

    Tenis mu je ionako gotov,iako konacno je uzea pravog trenera,vidit cemo 2021.

  • 19.04.2020.

    Marine, da nisi uspješan tenisač i pun love nebi mogao uživati u lagodnom životu a vjerojatno te nebi niti jedna cura htjela.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare