To je to što me zanima!

Fanovi pred bolnicom u kojoj će roditi Middleton: Uzbuđeni smo

Naš reporter javlja se ispred londonske bolnice St. Mary u koju bi vojvotkinja mogla doći svakog trenutka. U istoj bolnici rođeni su i William i Harry
Vidi originalni članak

Princ William (35) i njegova supruga Kate Middleton (36) očekuju treće dijete koje bi se trebalo roditi ovog mjeseca.

Sina Georgea (4) i kćer Charlotte (2) Kate je rodila u privatnom krilu, Lindo, londonske bolnice St. Mary pa se očekuje kako će tamo roditi i treće dijete čiji spol par ne želi otkriti.

POGLEDAJTE VIDEO:

I ovu trudnoću prate joj ginekolozi Guy Thorpe-Beeston i Alan Farthing koji će bebu donijeti na svijet. Reporter 24sata Dubravko Miličić javio se ispred londonske bolnice St. Mary u kojoj je trenutno vojvotkinja. U istoj bolnici rođeni su i William i Harry (33).

JAVLJANJE PRATITE OVDJE:

Obožavatelji kraljevske obitelji već kampiraju ispred bolnice.

- Jako smo uzbuđeni što smo na mjestu gdje će Kate donijeti na svijet novu kraljevsku bebu - rekli su i dodali kako tamo kampiraju dva dana. Ispričali su kako su rođenje Charlotte čekali čak dva tjedna

NALJUTILA JAVNOST Kate je ignorirala crninu zbog kraljevskih pravila na BAFTI

- Nije nam hladno - rekla je djevojčica koja čeka rođenje kraljevske bebe.

Ispred bolnice nitko ne smije parkirati dok Kate ne rodi, a o njoj se brine 20 liječnika i primalja. Obožavatelji ispred bolnice spavaju u šatoru, a uz sebe imaju termosice s čajem.

- Kate, biti ćemo ovdje dok ne rodiš, ali požuri - poručili su oduševljeni obožavatelji koji tvrde da će se dijete zvati Elizabeth ako bude djevojčica, a ako bude dečko, kažu fanovi, nadjenut će mu ime Phillip. Prema kladionicama vodi žensko ime Alice, a na vrhu muških imena je Phillip.

STIŽE NA VJENČANJE Prinčevi Harry i William imaju 'polusestru' koju su zaboravili

Iako je tamo rodila, Kate se nikad nije svidjela ta ideja no kraljevska obitelj ju je na to nagovorila. Ona je htjela roditi dijete kod kuće jer bi tako izbjegla gužvu i novinare.

- Mislila je da to nije bilo u redu prema drugim pacijentima bolnice - ispričali su njihovi prijatelji.

Par se vjenčao 2011. nakon osam godina veze. Dan kraljevskog vjenčanja proglašen je državnim praznikom, a Britanci taj dan, kao ni dan nakon njega nisu morali raditi.

Televizijski prijenos 29. travnja gledalo je tri milijarde ljudi, na ulicama je bilo više od dva milijuna ljudi, a kako bi sve prošlo u najboljem redu pobrinulo se 5000 policajaca i 2200 vojnika. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • pješčani sat 12.04.2018.

    Cirkus!

  • littlemouse 11.04.2018.

    moj termin je 06.07.cisto obavjest da se znate organizirati i cekati ispred osjeckog rodilista....nije kraljevska beba, ali bit ce savrsen ☺

  • 11.04.2018.

    24 sata čekat ispred bolnice kao da je nešto najvažnije na svijetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare