To je to što me zanima!

Uživo od 11 sati! Nevenka će u studiju 24sata 'otvoriti dušu'

Trenutno najveća reality zvijezda u Hrvatskoj govorit će o svojim ljubavima, željama i planovima za budućnost, a osvrnut će se i na nekadašnju manekensku karijeru
Vidi originalni članak

Svojim prvim pojavljivanjem u popularnom showu 'Ljubav je na selu', osebujna Nevenka Bekavac (40) postala je jedna od najvećih zvijezda sezone. Zavodnica iz Splita odbila je čak trojicu udvarača, a kako sada stvari stoje, ipak joj se nasmiješila ljubavna sreća.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, prije nekoliko dana postalo je poznato da je zavodnica Neve već neko vrijeme u vezi sa Zvonom Petričevićem (43) iz Sinja. Par se upoznao u Međugorju, a Zvone je svoju dragu i zaprosio. Ona mu nije dala konkretan odgovor, a priznala je da je prsten 'mogao bit' i malo deblji'.

Inače, Neve javnost zaintrigirala i svojom manekenskom karijerom koju je u više navrata spominjala. Mnogi joj nisu vjerovali, a ona im je 'začepila' usta fotografijom iz mladosti na kojoj se vidi da je bila itekako zgodna.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Gospodin Sarkazam 25.11.2016.

    Gospođa Grinch na prvi pogled.

  • 25.11.2016.

    RTL i 24sata će nam nakon toga u svojim emisijama (člancima) pričati (pisati) o toleranciji prema različitosti, empatiji, ljubavi ... Svega na "stol" pa neka uzme 'ko što voli (malo rata, ljubavi, politike, humanosti, sadizma...) Sve je to "isto". Bitno da se proda.Ima na "stolu" svega, ali ljudskosti nema!

  • 25.11.2016.

    Od neprovjerenih izvora; _ fatalna zavodnica navodno je zaljubljena u GRMOJicu.💞👪💑

Komentiraj...
Vidi sve komentare