To je to što me zanima!

Uzlet u karijeri: Nakon rastave, Ana Gruica želi osvojiti Balkan

Bivša prva pratilja Miss Hrvatske nedavno se nakon tri godine veze i 18 mjeseci braka rastala od Dijana Jahjefendića (33), i kaže kako je ta tema iza nje
Vidi originalni članak

Počela su mi se otvarati mnoga vrata. U pregovorima sam za snimanje nekih serija i filmova, ali prerano je o tome nešto više govoriti. Nedavno sam bila u Beogradu gdje sam našla jednu producentsku kuću. Oni će biti moji menadžeri za cijelo balkansko područje i ako mi je otvori prilika da odem snimati u Beograd, zašto ne, veselim se tome, rekla nam je splitska glumica Ana Gruica (29) koja je prije subotnje kave svratila na otvorenje multibrand trgovine tehničkom robom u blizini splitske rive. Kaže kako nije opsjednuta novotarijama iz tehničkog svijeta, draža joj je knjiga. 

Bivša prva pratilja Miss Hrvatske nedavno se nakon tri godine veze i 18 mjeseci braka rastala od Dijana Jahjefendića (33), i kaže kako je ta tema iza nje.

- Ne razmišljam o novim ljubavima, veselim se svojim poslovnim uspjesima, svom društvu, zdravlju i svakom novom danu -zaključuje dobro raspoložena Ana.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Glitchsyn 22.04.2012.

    A je joj gadan ovaj tip.

  • feba 22.04.2012.

    Tko pa je ova?Čime to mislit osvajat,i čime se to ona bavi?

  • zmaja- 22.04.2012.

    I dalje ne znam tko je ona, glumica, pjevačica, manekenka?!? wtf??

Komentiraj...
Vidi sve komentare