To je to što me zanima!

Uzvratila je udarac: Evo što je Watts napravila obožavateljici

Naomi je našla način kako iznenaditi radoznalu obožavateljicu pa joj je uzvratila istom mjerom. Glumica ju je neprimjetno snimila i tu fotografiju objavila na Instagramu
Vidi originalni članak

Holivudske zvijezde često se nalaze na meti paparazza, ali i znatiželjnih prolaznika koji ih fotografiraju bez pristanka. Tako se prije nekoliko mjeseci dogodio 'virtualni okršaj' između Naomi Watts (48) i jedne njezine obožavateljice.

Naime, glumica je privukla radoznale poglede dok se vozila podzemnom željeznicom, a jedna djevojka odlučila je ovjekovječiti taj trenutak. Ona je fotografiju na kojoj glumica gleda u svoj telefon objavila na Instagramu uz komentar: 'Predivna Naomi Watts danas u podzemnoj'.

Ipak, Naomi je našla način kako iznenaditi radoznalu obožavateljicu pa joj je uzvratila istom mjerom. Glumica ju je neprimjetno snimila i tu fotografiju objavila na svom Instagram profilu koji prati više od pola milijuna ljudi.

– Misliš da si se sakrila? Uhvaćena si – stoji u opisu fotografije.

Ipak, Naomi nije jedina  poznata osoba  koja je ovakvo iznenađenje spremila obožavateljima. Naime, glumac Cole Sprouse (24), kojeg pamtimo kao Rossova sina Bena u seriji 'Prijatelji', ima stranicu 'Camera Duels' na kojoj redovno objavljuje fotografije onih koji ga snimaju u javnosti.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Iskrivljena antena 05.04.2017.

    Ja više volim anonimne gole cure snimati po plaži i ispod klupa u čekaonicama.

  • madsen 05.04.2017.

    imamo i mi našeg kandidata koji također nepozvan želi biti dio tuđeg života. bilo čijeg, on to sistematski i perfidno radi. ovdje javno kao krasan a na private ....

  • kung fu panda 05.04.2017.

    mogla ju je malo kroz foto šop propustiti :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare