To je to što me zanima!

V. Halilović u vezi s bivšim od Pišek i Josipe Pavičić?

Objavljeno je kako je bivša ljubavnica Gorana Ivaniševića u vezi s novinarem Markom Cigojem. Informaciju je medijima javila njena prijateljica
Vidi originalni članak

Vanja Halilović (24), po svom običaju, nije potvrdila da je u vezi s Markom Cigojem, a čak nije htjela reći ni da li ga pozna. On nam je tek vrlo kratko kazao kako to nije istina. Vanjina prijateljica, koja je s njom radila na RTL-u, kazala je za Extru kako je čula da se njih dvoje viđaju, ali i da ih nikada nije vidjela skupa. Pretpostavlja da skrivaju vezu dok ne budu sigurni u svoje osjećaje. Mark Cigoj je do sada bio poznat po vezama s Nikolinom Pišek i Josipom Pavičić s kojima ima i djecu. Nikolina Pišek i on imaju 12-godišnju kćer Hanu, a voditeljica je baš nedavno rekla kako njih dvoje nakon prekida normalno funkcioniraju kao roditelji. S Josipom Pavičić je također bio u dugoj vezi i njih dvoje roditelji su 9-godišnjeg Vite. Da više nije s Josipom saznalo se kada se ona počela u javnosti pojavljivati s nepoznatim muškarce. S obje žene je živio zajedno, ali do oltara nikada nisu stigli.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • lanchie 26.08.2009.

    super, Vanja je nova Droljores, a Mark stari Radeljak. Sad cemo pak imat mjesecima smeca za citat. Ne mogu rec da me to veseli.

  • green_eye 28.04.2009.

    ma daj pogledaj ga.. onda valjda ima pune džepove.. a to tako ide! jadna vanja ti mediji nikako da ju puste na miru samo ju osuđuju..

  • svi_smo_doma 28.04.2009.

    A ljudi moji, gdje su ga samo našle?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare