To je to što me zanima!

V. Pokos će zbog tužbe Alke Vuice tražiti policija?

Kantautorica i pjevačica Alka tužila je Vlatku zbog knjige 'Život u raju'. Vlatka je u knjizi napisala da je Alka nakon nekoliko čašica vina bila vulgarna...
Vidi originalni članak

Nikakav sudski poziv nisam dobila. Neka me tuži, poručila je Vlatka Pokos (40) bivšoj prijateljici Alki Vuici (49), koja ju je upoznala s bivšim suprugom Josipom Radeljakom (67). Kantautorica i pjevačica tužila je Vlatku zbog knjige 'Život u raju'. Vlatka je u knjizi napisala da je Alka nakon nekoliko čašica vina govorila degutantno i bila vulgarna pred sinom. Alka tvrdi da to nije istina i da ju je Pokos oklevetala. Pokušaj mirenja jučer je bio na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, no Pokos se nije pojavila. Kako doznajemo, Vlatki je sud dva puta slao poziv na ročište na dvije adrese koje im je prijavila Vuica.
- Sad će je policija tražiti - kaže Alka. Sud može poslati policiju da provjeri Vlatkine adrese. Alka je odbila pomirenje.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_47832 17.09.2010.

    Dajte ih vise ubacite u ring, zajedno s Dikanom i onom njegovom tukom i nek\' se pokolju međusobno, da vise konacno zavrsi ta prica!

  • sanda juric 17.09.2010.

    Alka dama?????????Halo???ma gnjusna je

  • jontra69 17.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare