To je to što me zanima!

V. Rudan: Ja sam u godinama kad se seksa mutno sjećam

Živimo u vremenu kad nije trendi ludovati za bakicama. Lako mi je biti skribomanka kad sam u godinama kad se ne smije ni piti ni jesti, rekla je spisateljica za Budi.In
Vidi originalni članak

Divim se ženi koja u ovoj divljoj zemlji izdržava medijska iživljavanja mužjaka koji je verbalno kinje jer im je nedostižna, a žene je mrze jer je lijepa, a nije glupa, rekla je Vedrana Rudan o Nives Celzijus za portal Budi.In.

Spisateljica je u intervjuu prokomentirala cijelu zbrku koja je nastala oko Nives i nagrade Kiklop. Osuđuje ponašanje ravnateljice Sajma knjige u Istri, Magdalene Vodopije. Smatra da su se prema Nives ponijeli prostački.

Rudan kaže kako ne osjeća teret svoje 'popularnosti' isto kao ni njen suprug koji je poprilično izvan javnog života. S prijateljima ne priča o poslu, ali sa suprugom planira svoje javne nastupe. Uspješna je spisateljica, no ljudi joj, kaže, ne padaju oko vrata kad je sretnu na cesti. 

- Živimo u vremenu kad nije trendi ludovati za bakicama. Lako je meni biti skribomanka kad sam u godinama kad se ne smije ni piti ni jesti, a seksa se mutno sjećam - kaže Vedrana.

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 18

  • vujacka 18.01.2014.

    Ima pravo glede Nives:)

  • feba 18.01.2014.

    Žena ima poseban stil izražavanja pa ili ga prihvatiš ili ne ali o mnogim stvarima govori ono što bi većina na možda drugačiji način.

  • spalato60 17.01.2014.

    A jesi ružna.Ko tebe servisira?

Komentiraj...
Vidi sve komentare