To je to što me zanima!

Valentina i Vatroslav iz 'Ljubavi na selu' čekaju drugo dijete: Čovjek snuje, a Bog određuje

Obitelj Tijan iz Ražanca nedaleko od Zadra pozirala je tom prilikom, a Valentina je pokazala i trbuščić koji se nadzirao ispod haljine. Mnoštvo prijatelja čestitalo im je na budućoj prinovi...
Vidi originalni članak

Valentina (26) i Vatroslav Tijan (41) upoznali su se 2018. u devetoj sezoni showa 'Ljubav je na selu', a ljubav se, kako kažu, rodila već na prvi pogled. U veljači 2019. dobili su kći Viktoriju (1), a sada se par pohvalio kako očekuje i drugo dijete. U braku su od srpnja prošle godine. 

IZMIŠLJALA TRAČEVE PO RAŽANCU? Valentinu iz 'Ljubavi na selu' tuže za narušavanje reda i mira širenjem lažnih vijesti o koroni

POGLEDAJTE VIDEO: Vatroslav i Valentina pokradeni na svadbi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čovjek snuje, Bog određuje. Naša princeza Viki u novoj godini, ako Bog da, dobija pojačanje. Više neće biti sama, imat će nekoga za igru, svađu, razgovor i pravog prijatelja u životu! Nadam se da će se jako voljeti, slagati i biti jedno drugom uvijek potpora u životu - komentirala je presretna Valentina.

Obitelj iz Ražanca nedaleko od Zadra pozirala je tom prilikom, a Valentina je pokazala i trbuščić koji se nadzirao ispod haljine. Mnoštvo prijatelja čestitalo im je na budućoj prinovi. 

Podsjetimo, par je imao vjenčanje na plaži Puntica u Ražancu, a Valentina je blistala u raskošnoj vjenčanici s cvijećem na glavi. Koračala je bijelim tepihom koji je vodio do oltara smještenog prvi red do mora. Uz tepih bile su postavljene bijele stolice s ružičastim ukrasima. 

VATROSLAV I VALENTINA Raskošan stan para iz 'Ljubavi na selu': Pažnju privukle štikle

- Obavezno ponijeti dobro raspoloženje i po želji kupaći kostim - napisao je par na pozivnicama za svadbu. Cijela ceremonija započela je u 17 sati u njihovoj obiteljskoj kući u Ražancu, a potom su se dva sata nakon vjenčali kod matičara te nastavili slavlje na plaži Puntica. 

POGLEDAJTE VIDEO - FINALE SHOWA 'DESERTI OD OKA' Kolindu i Milanovića stavili na tortu 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Idaho 14.06.2020.

    Koji to nepostojeći djedica određuje?

  • Cirenac 14.06.2020.

    Neka se širi vjera Isukrstova.

  • chickita 14.06.2020.

    Pa ta zena se sva izdeformirala sta joj je, puna plastike mozda. Grozno nasta lici!

Komentiraj...
Vidi sve komentare