Obavijesti

Show

Komentari 12

Valentinu iz 'Ljubavi na selu' tuže za narušavanje reda i mira širenjem lažnih vijesti o koroni

Valentinu iz 'Ljubavi na selu' tuže za narušavanje reda i mira širenjem lažnih vijesti o koroni
7

Sad kad odem u ćeliju 30 dana i odmorim mozak od svih. Reći ću im da me mogu zatvoriti jedino s mobitelom jer ja bez njega ne mogu, rekla je Valentina, koju, čini se, ne brine novonastala situacija

VIDEO

Valentina Tijan (26), gledateljima poznata po sudjelovanju u emisiji 'Ljubav je na selu' nakon koje se udala za farmera Vatroslava Tijana (41), na svoju adresu dobila je optužni prijedlog. U periodu od 10 . do 13. travnja, kako piše u dokumentu, Valentina je narušila javni red i mir izmišljanjem i širenjem lažnih vijesti o opasnostima od zaraze virusom COVID-19 na području Ražanca. Na društvenoj mreži Facebook objavila je tekst u kojemu piše: "Trenutno su opasne tete iz dućana u Ražancu jer je cijela zaražena obitelj iz Ražanca pohodila sve dućane u Ražancu, ljekarnu, mesnicu i vjerojatno sve što radi u Ražancu".

POGLEDAJTE VIDEO: Valentina i Vatroslav opljačkani na svadbi

Pokretanje videa...

01:52

No, na tome nije stala pa je stavila objavu u kojoj je pisao: "Danas ovakav doručak jer su nam mjesne trgovine i pekare zaražene". Uz to je priložila fotografiju što je poslužila za doručak. U tom nizu bila je još jedna objava: "Brzinom munje izbrisali su moju objavu uštipaka na grupi jer sam stavila da nam je to doručak jer u trgovine i pekare trenutno ne idemo jer su zaraženi". Cijeli taj sadržaj bio je javno dostupan. 

O cijeloj pritužbi oglasila se i sama Valentina.

- Ja sam širila laži i vjerojatno je zbog mene rađena dezinfekcija u trgovini u Ražancu i izolacija svih radnica koje su bile u smjeni kad je bila dotična, neću je imenovati jer i nisam ni jednom dosad. Jako uzorna djelatnica bolnice pazila se maksimalno kao što je i izjavila u svojoj objavi na portalu. Haha, strašno. Još se ne mogu načuditi kakvih ljudi ima. I ja ću se zaposliti u bolnici jer očito tamo svatko može - napisala je sudionica realityja. 

No, sa svojim sarkastičnim objavama nakon uručenog optužnog prijedloga nije prestala. 

- Sad kad odem u ćeliju 30 dana i odmorim mozak od svih. Reći ću im da me mogu zatvoriti jedino s mobitelom jer ja bez njega ne mogu. Doktori mi je jednom dao dijagnozu da imam bolest mobitela - rekla je Valentina te naglasila kako će ovih dana obojiti kosu jer ne može nikuda ići s izrastom.

Komentiraju optužnog prijedloga pridružio se i njezin suprug.

- Nekada su nas 'hapsili' jer govorimo protiv Tita i partije, a danas nas privode Nezavisni i HDZ jer govorimo tračeve o koroni - napisao je Vatroslav. Tek se očekuje daljnji rasplet situacije, a nije poznato o kome je Valentina, navodno, širila laži da je zaražen korona virusom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu