To je to što me zanima!

Valentina iz 'Plesa' pokazala isklesano tijelo: Sve je prirodno

Profesionalna plesačica Tina Walme trenutačno odmara u Dubaiju. Na društvenim mrežama objavila je fotografiju u crvenom, oskudnom bikiniju. Njeni obožavatelji oduševljeni su Tininim isklesanim trbušnim mišićima
Vidi originalni članak

Plesna mentorica voditelja Davora Garića (38) u showu 'Ples sa zvijezdama', Valentina Walme (27) odmara u Dubaiju. Svojim se fanovima na društvenim mrežama pohvalila fotografijom u crvenom, oskudnom bikiniju. 

- Walme i palme - piše u opisu fotografije na kojoj atraktivna plavuša pozira kraj bazena. 

- Tebi je majka priroda dala sve potrebno. Nijedna plastična operacija ne može dosegnuti tvoju unutarnju, a onda i ovu famoznu vanjsku ljepotu - napisala joj je pratiteljica. 

Druga je dodala kako je Valentina prava zvijer. 

Plesačica je objavila i fotografiju u skoku, na plaži ispred Burj Al Araba, jednog od najprestižnijih hotela u Dubaiju. U opisu fotografije napisala je 'Dubai i ja'. Još jednom je svojim isklesanim tijelom i nevjerojatnom ljepotom oduševila svoje obožavatelje koji su joj mahom pisali komplimente. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 36

  • bree77 18.07.2019.

    Ova je uspjela i Modnog mačka preobraziti.... Valjda onda vrijedi nešto.... On se zaljubio....

  • plik 18.07.2019.

    a kaj odmara kod šeika ili dela u fušu ?!? :))))

  • 18.07.2019.

    Ovaj pridjev “isklesani/o” je postao upozorenje za stupido clanak koji slijedi :); nista protiv cure- ima simpa facu i tijelo kakve plesacice u tim godinama imaju sve 5, ali promijenite vise tu otrcanost “isklesano” koja traje vec cca 3 godine... potrudite se oko inovativnijih izrazao

Komentiraj...
Vidi sve komentare