To je to što me zanima!

Valentina: U showu sam našla ljubav pa mi nije žao ispadanja

KAO JEDNO Valentina Trstenjak živjet će u Zagrebu kako bi bila što bliže Pjerinu Ruževiću. Zaljubili su se u showu. Od Valentine je u dvoboju bolja bila Iva Gortan
Vidi originalni članak

Bila sam uz njega od početka i bit ću mu potpora dokle god dogura u showu. Ako se sve poklopi kako treba, možda uskoro snimimo i duet, kaže Valentina Trstenjak (20). Iako je ispala iz “Voicea”, navijat će za dečka koji se još natječe za najljepši glas Hrvatske.

Splićanka, od koje je u dvoboju bolja bila Iva Gortan (23) iz Pazina, i Pjerino Ružević (22) znaju se iz srednje škole. Tada su se često družili, ali između njih nikad nije bilo ništa više od prijateljstva. Kad je Pjerino otišao studirati u Zagreb, izgubili su kontakt. Ponovno su se sreli na “Voiceu”.

- Svi prijatelji vidjeli su nas kao par. Uvijek mi je bio simpatičan i iskren. To me je i osvojilo, ali više od svega volim njegov osmijeh - kaže Splićanka.

Dodaje kako su prvih mjesec i pol veze bili nerazdvojni. Kad se ne bi vidjeli tri dana, sve bi nadoknadili Skypeom, ali Valentina se zbog ljubavi prije desetak dana preselila u Zagreb.

- Sad stvarno uživamo - kaže par. Bivša članica pjevačkog tima Ivana Dečaka (35) nada se da će joj novi život u Zagrebu pomoći da shvati čime bi se, osim glazbe koja joj je na prvome mjestu, voljela baviti. Valentina je u Splitu prekinula studij prava, a prije nego što je došla u “Voice” otišla je iz benda s kojim je dugo pjevala i proputovala zemlju.

- Nisam imala njihovu potporu i razumijevanje, ali show mi je donio nove prijatelje koji cijene moj rad. Zvali su me bendovi i glazbenici koje cijenim kao umjetnike, a za deset godina se vidim kao uspješna žena koja osvaja svjetsku scenu - samouvjerena je talentirana Valentina.

U dvoboju je ispala i Andrea Mihal (20) iz Slavonskog Broda. Rasplakala se jer ju je show razdvojio od Osječanke Dore Vestić (19), s kojom se osobito zbližila na snimanju.

- Nisam razočarana što nisam prošla, a drago mi je zbog Dore jer odlično pjeva i ima velike šanse za pobjedu. Pozitivna je, s njom nikad nije dosadno i navijat ću za nju - rekla je Andrea.

Brođanka rasplakala mentoricu

Indira je poslije dvoboja rekla da je ponosna na mene, a bilo je suza i nakon što su se kamere ugasile. Bio je užitak imati je za mentoricu i učiti od nje, rekla je Andrea Mihal, studentica druge godine kemije na zagrebačkom fakultetu.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Bjelovarčan 10.03.2015.

    to je lijepo

  • Linz 09.03.2015.

    Hmmm....oni tamo izgleda dolaze da se 'ono', ........a ne što vole pjevati !!!

  • magdallenaa 09.03.2015.

    tko bi rekao da dora ima 19 god...meni izgleda kao da ima 30

Komentiraj...
Vidi sve komentare