To je to što me zanima!

'Valentinovo je blagdan za muškarce koji tuku žene'

NE VOLI VALENTINOVO: Mirna Berend zgraža se na Dan zaljubljenih. Misli kako se tada muškarci žele iskupiti za grijehe koje su napravili ženama
Vidi originalni članak

Taj ću dan provesti kao i svaki drugi. Uopće me to ne zanima, rekla je Mirna Berend (43). Britka voditeljica smatra kako je Valentinovo blagdan za muškarce koji 364 dana tuku žene, a onda se u jedan dan žele iskupiti.

NIKOLINA NE SLAVI VALENTINOVO
Njezina kolegica Nikolina Pišek (34) nikad nije ništa dobila za Dan zaljubljenih jer, kako je rekla u šali, njezini bivši ljubavnici nisu bili romantični.

ALEKS VOLI ČOKOLADNA SRCA
Aleksandra Grdić (29) najviše voli čokoladice u obliku srca. Bivša Miss Hrvatske Valentinovo uglavnom provodi u društvo prijateljica koje nemaju sreće u ljubavi jer ih, kaže, ne voli gledati same.

VLATKA ĆE ZA BLAGDAN RADITI
Vlatka Pokos (39) kaže kako joj je predivna priča o svećeniku Valentinu, kojem je car Klaudije II odrubio glavu jer je unatoč zabrani ženio njegove vojnike. Budući da je trenutačno sama, Dan zaljubljenih provest će radno. Vlatka kaže kako joj ne pada teško što nema dečka. Dodaje da voli blagdane koji slave istinsku ljubav.

LEONA OČEKUJE NEŠTO ROMANTIČNO OD DEČKA
- Iako mi je taj dan 'isfuran’, vjerujem da svaka žena očekuje neki romantični dar ili gestu pa ni ja nisam izuzetak - rekla je Leona Paraminski (30), koja je pet mjeseci u vezi s inženjerom Tinom Komljenovćem (27). Dodaje kako se još ne namjerava udati.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • predsjednik03 14.02.2010.

    TINA18 : ti si ovca

  • predsjednik03 14.02.2010.

    tako treba ! mlatit kad ne slušaju ! lupiš 2 šamara da joj glava zvoni !!!!!!!!

  • kokomoon 14.02.2010.

    je je BAS CU U CRKVU ic ucit bilo sto o 'povijesti' hahahahahhahah!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare