To je to što me zanima!

'Valerian i grad tisuću zvijezda' najiščekivaniji je film ovog ljeta

Valerian i Laureline su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u cijelom svemiru. A kada nevidljive sile dovedu cijeli grad u veliku opasnost, agenti kreću u akciju
Vidi originalni članak

Vizionarski redatelj Luc Besson donosi novi foršpan filma 'Valerian i grad tisuću zvijezda', nastalog prema revolucionarnom grafičkom romanu koji je inspirirao generaciju.

Valerian (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u cijelom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnericom Laureline, međutim ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama.

Pod direktivom Zapovjednika (Clive Owen), Valerian i Laureline su poslani na misiju u međugalaktički grad Alpha, rastuću metropolu koja je sastavljena od tisuću planeta. Alpha ima sedamnaest milijuna stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti cijeli grad u veliku opasnost.

Pogledajte impresivan novi foršpan

Uz Caru Delevingne, Danea DeHaana i Clivea Owena u filmu će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rihanna, za koju je Luc Besson rekao da će imati veliku ulogu i kako je uzbuđen zbog toga.

'Valerian i grad tisuću zvijezda', u distribuciji Blitza, u domaća kina stiže 27. srpnju 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • katarina j. 30.03.2017.

    Cara je onako baš seksi ...

  • blue_devil06 30.03.2017.

    Ova Cara mi toliko antipaticna.....

  • Rafo 29.03.2017.

    Cara Delevingne je zgodna i seksi, a nije ni loša glumica. Nije mi baš jasno kako to međugalaktički grad (metropola) koji se prostire na 1000 planeta ima samo 17 milijuna stanovnika. Znači da u prosjeku svaki planet ima 17 tisuća stanovnika?

Komentiraj...
Vidi sve komentare