To je to što me zanima!

Valeriju 'boli kita' koga će nominirati, Sabina se muči

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Još neopredijeljena stanarka Sabina muku muči s tim koga će nominirati. Sa svima dijeli svoj problem. Elizabeta se svađa s Ivanom i Markom
Vidi originalni članak

Stanari su razgovarali o tome kako ne vole petak niti nominacije i kako im je užasno nominirati. Valerija je dodala da ona to radi s guštom i da je 'boli kita'. Još neopredijeljena stanarka Sabina muku muči s tim koga će nominirati. Sa svima dijeli svoj problem. Dok s jedne strane Luce brani sebe i svoj krug stanara, s druge Rina blati upravo te osobe. Na trećoj strani stoji usamljeni Krešo, koji je dobar sa svima.
- Tko je loš - loš je, makar i bio dobar s tobom, a tko je dobar - dobar je, makar ne bio dobar s tobom - tvrdi Krešo.

MARKO SE NE ŽELI POMIRITI S ELIZABETOM
Beta se obračunala s Markom. Objasnio joj je da je više ne simpatizira zato što je stalno mrzovoljna i što prenaglašava neke svoje zasluge. Dodao je da konstantno vrijeđa osobe koje su joj stale na žulj. Elizabeta je htjela da se ponovno zavole, no Marko se povukao.

ELIZABETA LJUTA NA IVANA
Elizabeta i Ivan L. u sobi su burno razgovarali o svojoj jučerašnjoj svađi. Prema Elizabetinim riječima, Ivan L. jučer je bezobrazno vikao na Elizabetu dok su bili u ringu. Ivan L. počeo se ispričavati. No rekao je da bi svejedno opet tako reagirao i da mu je dosta Elizabetina dječjeg ponašanja. Ona mu je odgovorila da će ga izbjegavati.

SEVERINA ZABAVILA STANARE
Stanari su vježbali zadatak s lutkama. Severinina pjesma 'otkvačila' je sve stanare. Prepustili su se ritmovima i plesu.

NJEŽNOSTI LUCIJE I SAŠE
Lucija i Saša ležali su u dnevnom boravku. Saša joj je rekao da mu je najljepša bez šminke. Luce mu je odgovorila da joj je jedino bitno da ju pazi i mazi.

PARTYBOY I ŠTREBER IZVEO STRIPTIZ
Sabina je čula da je Ivan L. profesionalni striper. Ivan joj je rekao da nikad nije to radio, da ne zna odakle joj to. No jedanput se skinuo za šampanjac i 50 kuna dok je bio zaljubljen u curu u Budimpešti. Ispričao je kako je s prijateljima izvodio striptiz pred 150-200 ljudi u domu. Za sebe je zaključio da je 'spoj partyboya i štrebera'. Sabina je dodala kako je bila na izboru za Miss Slavonije i Baranje 2005.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • me myself and i 24.10.2008.

    ivan l. je takav luuuuuuuuzer momak umiseo da nesto dobro igra a bre umres od smeja koji bednik jos kad prica hahaha iako zapravo nista podlo nije uradio za razliku od ostalih bukvalno me najvise nervira

  • corn flakes 24.10.2008.

    Ova Valerija je stvarno posebna faca. Skriva se iza Rinine suknje, a zlobnija je od nje. Sramota tko je sve zauzeo medijski prostor!!!

  • KrajinaForce 24.10.2008.

    Evo ja cu malo duzi komentar. Najveca glupost dajte mi mail od glavnog bb da ukinu ovdje kod nas vise da nam zabrane.. Jedno pravilo je prekrseno a to da je u kuci rina a izbacena je bila i to nije fer kako mozes nekog izbaciti a onda ponovo ubaciti i ona vise nikom nedaje zadatke mislim da ova sezona je totalni promasaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare