Obavijesti

Show

Komentari 4

Valeriju 'boli kita' koga će nominirati, Sabina se muči

Valeriju 'boli kita' koga će nominirati, Sabina se muči
9

Još neopredijeljena stanarka Sabina muku muči s tim koga će nominirati. Sa svima dijeli svoj problem. Elizabeta se svađa s Ivanom i Markom

VIDEO

Stanari su razgovarali o tome kako ne vole petak niti nominacije i kako im je užasno nominirati. Valerija je dodala da ona to radi s guštom i da je 'boli kita'. Još neopredijeljena stanarka Sabina muku muči s tim koga će nominirati. Sa svima dijeli svoj problem. Dok s jedne strane Luce brani sebe i svoj krug stanara, s druge Rina blati upravo te osobe. Na trećoj strani stoji usamljeni Krešo, koji je dobar sa svima.
- Tko je loš - loš je, makar i bio dobar s tobom, a tko je dobar - dobar je, makar ne bio dobar s tobom - tvrdi Krešo.

MARKO SE NE ŽELI POMIRITI S ELIZABETOM
Beta se obračunala s Markom. Objasnio joj je da je više ne simpatizira zato što je stalno mrzovoljna i što prenaglašava neke svoje zasluge. Dodao je da konstantno vrijeđa osobe koje su joj stale na žulj. Elizabeta je htjela da se ponovno zavole, no Marko se povukao.

ELIZABETA LJUTA NA IVANA
Elizabeta i Ivan L. u sobi su burno razgovarali o svojoj jučerašnjoj svađi. Prema Elizabetinim riječima, Ivan L. jučer je bezobrazno vikao na Elizabetu dok su bili u ringu. Ivan L. počeo se ispričavati. No rekao je da bi svejedno opet tako reagirao i da mu je dosta Elizabetina dječjeg ponašanja. Ona mu je odgovorila da će ga izbjegavati.

SEVERINA ZABAVILA STANARE
Stanari su vježbali zadatak s lutkama. Severinina pjesma 'otkvačila' je sve stanare. Prepustili su se ritmovima i plesu.

NJEŽNOSTI LUCIJE I SAŠE
Lucija i Saša ležali su u dnevnom boravku. Saša joj je rekao da mu je najljepša bez šminke. Luce mu je odgovorila da joj je jedino bitno da ju pazi i mazi.

PARTYBOY I ŠTREBER IZVEO STRIPTIZ
Sabina je čula da je Ivan L. profesionalni striper. Ivan joj je rekao da nikad nije to radio, da ne zna odakle joj to. No jedanput se skinuo za šampanjac i 50 kuna dok je bio zaljubljen u curu u Budimpešti. Ispričao je kako je s prijateljima izvodio striptiz pred 150-200 ljudi u domu. Za sebe je zaključio da je 'spoj partyboya i štrebera'. Sabina je dodala kako je bila na izboru za Miss Slavonije i Baranje 2005.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina