To je to što me zanima!

Valjda se neće poprskati uljem: Evo u čemu Stanija peče jaja

Bujna starleta potražila je pomoć svojih pratitelja. Naime, Stanija ih je upitala zna li netko 'kako se prže jaja' te objavila fotografiju na kojoj u donjem rublju stoji za štednjakom
Vidi originalni članak

Iako je već nekoliko puta obećala da će prestati objavljivati golišave fotografije na društvenim mrežama, starleta Stanija Dobrojević još jednom je prekršila vlastito obećanje. Pratitelje je počastila fotografijama na kojima pozira samo u donjem rublju.

Na jednoj 'fotki', Stanija kleči pored kreveta odjevena samo u tangice i grudnjak, a na drugoj stoji za štednjakom u donjem rublju.

- Zna li netko kako se prže jaja? - upitala je starleta svoje fanove koji su se bacili na 'maštovite' odgovore uz mnoštvo 'nemoralnih ponuda'. 

- Za početak, moraš uključiti štednjak - napisao joj je jedan pratitelj. 

Inače mnogi su primijetili da je Stanijina guza narasla u vrlo kratkom roku te smatraju da je starleta potražila pomoć estetskog kirurga. Dobrojević je i prije nekoliko godina povećala grudi i usne. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • EllyGrubišić 12.04.2017.

    Jadna

  • Skoko53 12.04.2017.

    A tko je Stania-Stanija?

  • Wrazica. 11.04.2017.

    Stanijaaa, da bi mogla ispeci jaje ili bilo sto drugo, prvo moras ukljuciti stednjak, a koliko sam primjetila nije Hahahaha Novinaru, ne boj se. Nece se poprskati uljem :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare