To je to što me zanima!

Valter o planovima s Bahrom: Ide polako, volim pričati s njom

Bio sam oženjen, rane se još nisu slegle, tako da, polako - kaže farmer. Odluka da izbaci Sandru, a ostavi Bahru mu je bila, ističe, najteža, ali vjeruje da će on i Bahra uspjeti u naumu da se što bolje upoznaju
Vidi originalni članak

Valter Krastić (52) iz Buja možda nije pričljiv, ali je vrlo osjećajan i iskren farmer te kandidat showa 'Ljubav je na selu'. Priznao je da se tresao od stresa koji mu je stvorio trenutak odluke. Morao je birati koju će kandidatkinju povesti na romantično putovanje, a koja napušta emisiju. Na kraju je izabrao Bahru Zahirović (54) iz Zagreba, a objasnio je za RTL TV i zašto je to učinio.

POGLEDAJTE VIDEO O NIKOLINI: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bahra je radišna i marljiva. Dobro se slažemo i volim s njom razgovarati - rekao je Valter. Bahru je, dakako, ta vijest vrlo obradovala. 

- Kad je Valter spomenuo moje ime tako sam se osjećala kao da me najjači sjaj sunca obasjao - rekla je. Do sada ni u čemu nije pobijedila, a s obzirom da je izbacio Sandru i Zoricu, na ovo gleda kao na pobjedu. 

Osvrnuo se i na Sandru:

- Nas dvoje imamo različite karaktere. Ja imam jedan karakter, a ona drugi. S Bahrom se bolje slažem - kaže vatrogasac. 

Otkrio nam je i da se njegova majka nije uplitala u njegovu odluku.

- Mama je upoznala sve kandidatkinje, ali rekla je da mi ona neće ništa govoriti, da kako odaberem, tako ću imati - priznaje Valter, koji s Bahrom namjerava odnos graditi polako. 

- Bio sam oženjen, rane se još nisu slegle, tako da, polako - kaže farmer. Odluka da izbaci Sandru, a ostavi Bahru mu je bila, ističe, najteža, ali vjeruje da će on i Bahra uspjeti u naumu da se što bolje upoznaju. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Krašotica1986 12.03.2020.

    Jučerašnja epizoda, Bahra govori :' evo, reprodukcija ne dovela ovdje na ovo prekrasno jezero Dunav, a vidi vidi ovdje ima i galeba ( labud u pozadini)!' 🙈🙈🙈🙈🙈😁🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😁🤣 Pišali smo gledajući, pardon, slušajući 🙈🙈🙈

  • Kianer_1 12.03.2020.

    Da da

  • 12.03.2020.

    đentlment 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare