To je to što me zanima!

Vampirica Olja: 'Prevarili su nas mnogi pa smo i mi ostali dužni. Suprug je vodio posao, a ne ja'

Firma Skandal bila je naš život kojemu smo se potpuno posvetili i čije posljedice kraha su mog pokojnog muža Marka vjerojatno i koštale teške bolesti i smrti u njegovoj 50. godini, kaže Olja vampirica
Vidi originalni članak

Na splitskom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u kojem joj se sudi za gospodarske malverzacije u iznosu od 17,5 milijuna kuna u kojima su, prema optužnici, sudjelovali ona i suprug, protiv kojeg je nakon njegove smrti obustavljen postupak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Splitska umjetnica Olja Einfalt (58), koju trenutačno gledamo u reality showu 'Ljubav je na selu', na sudu je izjavila da se ne osjeća krivom. Ročište je zbog proteka više od tri mjeseca od prethodne rasprave počelo formalno ispočetka, no nije dugo potrajalo, piše Slobodna Dalmacija.

'NISAM KRIVA' Vampirica Olja na sudu: Terete je da je s pokojnim suprugom pronevjerila 17,5 milijuna kuna

Pozvani svjedok nije došao jer se nalazi u Njemačkoj i nije mogao stići zbog tamošnjih restrikcija putovanja uslijed pandemije korona virusa. Oljino saslušanje očekuje se sredinom svibnja.

- Istina je da je firma upala u poslovne probleme i da se nisu mogle ispoštovati sve obaveze prema svima, dok je u isto vrijeme i nama dosta poslovnih partnera ostalo dužno značajan novac i prevarilo nas. Iako sam formalno bila direktor, radila sam isključivo dizajn i umjetnički dio poslovanja te nisam niti imala vremena za ostale aspekte poslovanja firme s obzirom na ogroman obujam posla vezano za dizajn. Operativni dio firme vodio je moj pokojni muž Marko. Borili smo se do zadnjeg trenutka da spasimo i firmu i radna mjesta te nastavimo poslovanje, no nažalost nismo uspjeli - tvrdi umjetnica.

Ističe da im 'nikad nije bila namjera nikoga oštetiti'.

- Nismo se okoristili ni od čega jer je naša imovina nakon propasti firme postala značajno manja, a nikako ‘podebljana’ za navodne milijune koji su tad, nažalost, propali skupa s poslovanjem firme - poručila je Olja.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • 29.04.2021.

    Ma da. U Hr.je normalno da radišan i pošten završiš u zatvoru... Samo reci da si imala sinkopu! To ti danas svima prolazi po sudu.

  • sljastrava 29.04.2021.

    Ta firma ionako nije dobro poslovala.Dobro sloźeno smeće.Tko će to kupovati?

  • acid gambit 29.04.2021.

    pa kad mogu hdz ovci može onda i narod pronevjere radit

Komentiraj...
Vidi sve komentare