To je to što me zanima!

Vanessa Bryant Kobeu posvetila emotivnu objavu: 'Sretan ti rođendan, volim te zauvijek'

Tragično stradala košarkaška legenda i njegova supruga u braku su bili 19 godina. Vanessa je na društvenim mrežama podijelila njihovu zajedničku fotografiju i uz emotivan opis obilježila Kobeov rođendan
Vidi originalni članak

Legendarni košarkaš Kobe Bryant i njegova trinaestogodišnja kćer Gianna poginuli su prošle godine u padu helikoptera u Kaliforniji. 23. kolovoza ove godine Kobe bi napunio 43 godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegova udovica Vanessa Bryant (39) povodom Kobeovog rođendana podijelila je emotivnu objavu na svom Instagram profilu. Objavila je fotografiju na kojoj se ona i Kobe ljube.

- Sretan rođendan. Voljet ću te zauvijek, vječna ljubavi. 43 - napisala je Vanessa u opisu fotografije, te dodala emotikon slomljenog srca. Objavu je lajkalo više od milijun korisnika a u komentarima su je podržale brojne zvijezde poput Kelly Rowland, Ciare, Gigi Hadid i Khloe Kardashian.

- Bila si mu sve - komentirao je jedan od Vanessinih pratitelja.

ODUŠEVLJENE GRADOM Udovica Kobea Bryanta ispunila želju najstarijoj kćeri Nataliji i odvela ju na odmor u Dubrovnik

Kobe i Vanessa upoznali su se kad je ona imala 17, a on 21 godinu. Zaručili su se nakon šest mjeseci veze a vjenčali 2001. godine. U braku su bili 19 godina i dobili su četiri kćeri - Nataliju, Giannu, Bianku i Capri. Unatoč usponima i padovima u svom odnosu par je odlučio ostati skupa i raditi na svom odnosu a pokojni Kobe je isticao kako je Vanessa njegova najbolja prijateljica.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nap 24.08.2021.

    Jao zao mi je kobea 😔

  • Južni vjetar 24.08.2021.

    Joj, ove “intimne” objave cijelom svijetu su beskrajno iritantne.🥴

  • Turbojunkie 24.08.2021.

    Glavno da svi vide kako si ga sakala, bez publike se ne računa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare