Show

Komentari 74

Udovica Kobea Bryanta ispunila želju najstarijoj kćeri Nataliji i odvela ju na odmor u Dubrovnik

Udovica Kobea Bryanta ispunila želju najstarijoj kćeri Nataliji i odvela ju na odmor u Dubrovnik

Kobe je dozvolio Nataliji da ode na putovanje u Hrvatsku sa svojim razredom iz srednje škole no, on je bio otkazan zbog korona virusa. Ja sam se potrudila da ju Natalija ipak posjeti, napisala je Vanessa

Vanessa Bryant (39), udovica košarkaške legende Kobea Bryanta, koji je u 43. godini života zajedno s kćeri Giannom (13) poginuo u padu helikoptera u Kaliforniji, trenutno se nalazi u Dubrovniku gdje ljetuje s tri kćeri i prijateljicom. 

POGLEDAJTE VIDEO

Na Instagram profilu Vanessa je otkrila kako je razlog njena dolaska u Dubrovnik svjetski popularna serija Igra prijestolja, koja je snimana upravo na našoj obali i u kojoj je jedan od najpoznatijih hrvatskih gradova predstavljao Kraljev Grudobran (King's Landing). 

- Odvela sam klince u Kraljev Grudobran. Totalno Cersei/Khaleesi potez - napisala je Vanesssa pa dodala: 

- Kobe je dozvolio Nataliji da ode na putovanje u Hrvatsku sa svojim razredom iz srednje škole no, on je bio otkazan zbog korona virusa. Ja sam se potrudila da ju Natalija ipak posjeti. Prekrasno je. 

S Bryantovom udovicom u Hrvatsku su stigle i kćeri Bianka Bella (4) i Capri Kobe (2) te prijateljica Cat Gasol.

Naime, južni dio hrvatske obale mami svjetske superzvijezde. Dubrovnik je, osim Vanesse, ove godine posjetila i engleska nogometna zvijezda Jack Grealish, ali i Viktorijine anđelice koje su naš najpoznatiji grad na obali odabrale za slavlje djevojačke večeri.

Na Malom Lošinju ove godine ljetovao je i jedan od najpoznatijih tenisača, Roger Federer dok legendarni nogometaš Didier Drogba odmara na Korčuli.

Najčitaniji članci