To je to što me zanima!

Vanessa objavila dirljivi video kćeri: 'Oči baš kao tatine...'

Supruga Kobea Bryanta objavila je video najmlađe kćeri Capri koja uči hodati te tako još jednom dala do znanja koliko je slomljena gubitkom košarkaške legende i kćeri Gianne
Vidi originalni članak

Legenda košarkaške igre, Kobe Bryant i njegova kćer Gianna poginuli su u tragičnoj helikopterskoj nesreći koja je šokirala cijeli svijet. Kobe je iza sebe ostavio suprugu Vanessu i tri kćeri - Nataliju (17), Bianku (3) i Capri koja je rođena u lipnju prošle godine. Koliko je obitelj slomljena gubitkom supruga, oca, te kćeri i sestre vidi se u objavama supruge legendarnog košarkaša na društvenim mrežama. 

Vanessa je tako nedavno podijelila snimku najmlađe kćeri Capri koja pokušava hodati.

- Moja Koko, izgleda baš poput Gigi s očima svog tate - napisala je Vanessa ispod videa te tako dirnula brojne obožavatelje. Ovo nije Vanessina prva objava na društvenim mrežama. U onim ranijim zahvalila se svima koji joj daju podršku u najtežem periodu života. 

POGLEDAJTE VIDEO Detaljna rekonstrukcija: Evo zašto je poginuo Kobe Bryant

- Moje djevojčice i ja želimo zahvaliti milijunima ljudi koji su nam iskazali podršku i ljubav u ovim strašnim trenucima. Potpuno smo shrvane naglim gubitkom mojeg predivnog supruga Kobea - divnoga oca naše djece, i moje predivne, mile Gianne - tople, pažljive i divne kćeri i divne sestre Nataliji, Bianki i Capri - izjavila je bivša manekenka.

Vanessa i Kobe upoznali su se u studenom 1999 godine. On je  imao 21 godinu, a ona samo 17 godina. Bila je riječ o ljubavi na prvi pogled. Par je samo nekoliko mjeseci prije nesreće proslavio 20 godina braka. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • retita🦋 09.02.2020.

    Zato zagrli dok možeš.Slijedeća stanica piše sitnim slovima na kraju puta...

  • Busi 09.02.2020.

    kobe jarabi

  • bela-strela 09.02.2020.

    Izgubiš muža i kćer a moraš ostati pribran i “normalan” jer ova Slatkica još ne razumije što se dogodilo.. Teška situacija

Komentiraj...
Vidi sve komentare