To je to što me zanima!

Vanja Rupena polugola pleše za Berlusconija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vanja Rupena i crnogorski model Nena Ristić golišave su plesačice u zabavnom showu na Berlusconijevoj televiziji Canale 5
Vidi originalni članak

Na Berlusconijevoj televiziji Canale 5 “Ciao Darwin” je talk show, a za njegovu veliku gledanost zaslužna je i Miss Hrvatske iz '96. godine Vanja Rupena (29). Sa 22-godišnjom crnogorskom manekenkom Nenom Ristić Vanja nastupa u seksi plesnoj točki. Djevojke odjevene u oskudne krpice vatreno plešu i bacaju Talijane na koljena. Sudeći prema pisanjima po forumima, Vanja i Nena Talijane su definitivno prikovale za kauče utorkom navečer kad se prikazuje talk show. Nena Ristić bila je u vezi sa slamateljem ženskih srca, nogometašem Milana Christianom Vierijem - i ostavila ga nakon dva mjeseca. Poslije se navodno spetljala s dvostruko starijim Flavijem Briatoreom, šefom Renaultove momčadi u Formuli 1.
O Vanjinu privatnom životu malo toga znamo. Posljednjih godina u Italiji se bavila manekenstvom, a bila je i zaštitno lice reklamne kampanje proizvođača satova i nakita Breil. U Hrvatskoj je zadnji put nosila reviju prije dvije godine, na Cro-a-porteru.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bruno_zg 28.11.2007.

    Koji ste vi zlobnici. Samo gledate kako cete nekoga popljuvat. Najvece k.... imate doma i posto njih ne mozete pljuvati onda sve svoje frustracije usmjerite ka nekom drugom. A jedino veliko FUJ u cijeloj prici ste vi!

  • rena7 28.11.2007.

    Prekrasno. Roditelji je gledaju i dive se svojoj ljepotici. Muž će je držati kao kap vode na dlanu, jer takve sa muškacima znaju. Djeca će biti ponosna, jer im je majčica lijepa i slavna.... a možda je nekima sve ovo fuj.... kao meni npr.

  • TZUIOPP 23.11.2007.

    http://youtube.com/watch?v=wa8vPdgwTio svaki komentar je suvišan

Komentiraj...
Vidi sve komentare