To je to što me zanima!

Vanna podigla ruke i pokazala fantastične noge u haljinici: Na pozornicu ju je dopratio suprug

Pjevačica se za tu priliku odlučila za kraću crno-zelenu haljinu te sandale na visoku petu
Vidi originalni članak

U petak je u Vodicama započeo jubilarni 15. CMC Festival, a na prvoj večeri nastupila je i Vanna (52) koja je proglašena i 'izvođačicom godine'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica se za tu priliku odlučila za kraću crno-zelenu haljinu te sandale na visoku petu, a koliko je haljina kratka najbolje se moglo vidjeti kada je u žaru nastupa malo podigla ruke.

Ipak, pjevačica je pokazala fantastičnu liniju i noge, a nastupila je pred punom vodičkom rivom. Stigla je u pratnji supruga, filmskog producenta Andrije Vrdoljaka. On ju je držao za ruku dok se nije popela na pozornicu, a odgledao je cijeli nastup.

ZAJEDNO SU 25 GODINA Vanna otkrila tajnu uspješnog braka s Andrijom Vrdoljakom: To vam je recimo preduvjet...

Kako nam je nedavno otkrila pjevačica, veseli se ljetnim nastupima te očekuje izlazak novog albuma na jesen ili zimu. Komentirala nam je i mlađe kolege.

- Svakom kolegi želim da se afirmira u onome što radi iskreno. Mlađi kolege nek' se trude i uče, ako trebaju savjet uvijek mogu pitati, ali ne žele - našalila se Vanna.

Pjevačica će i ove godine biti u žiriju showa ''The Voice'', čija će četvrta sezona početi s emitiranjem u studenom.

opet u žiriju showa 'The Voice' Vanna: 'Mlađi kolege nek' se trude i uče, ako trebaju savjet uvijek mogu pitati. Ali ne žele'

Koprivničanki cvjeta u karijeri, ali i u ljubavi. U travnju je sa suprugom Andrijom Vrdoljakom proslavila 25. godišnjicu braka. Svojedobno je rekla kako je tajna njihova skladnog odnosa u ljubavi, a ne u trudu.

- Mislim da je uvijek ključno da se ljudi vole. To je recimo preduvjet. Bilo bi idealno da je zabavno i lijepo samo od sebe, a ja imam sreću da mi tako i je - zaključila je Vanna.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dada. 10.06.2023.

    Dama bila i ostala.

  • zelena mamba 10.06.2023.

    Vanna izgleda za 🖐 . I to oduvijek . Normalna žena .

  • BabaYaga 10.06.2023.

    Vanna je oduvijek izgledala dobro👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare