To je to što me zanima!

Varao ju je na sve strane, a sad mu je sve oprostila: Tristan je šarmirao Khloe i opet su skupa?

On se jako se trudi kako bi se dokazao i bio je odličan tata True što je uvjerilo Khloe da mu pruži novu šansu, rekao je prijatelj para. Tristan se u karanteni jako dobro ponašao, što je navodno šarmiralo Khloe
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Khloe Kardashian (36) i košarkaš Tristan Thompson (29) su, čini se, odlučili dati svojoj ljubavi drugu šansu, piše Daily Mail. Par se navodno pomirio tijekom karantene, koju su proveli skupa Khloeinoj vili u Kaliforniji s njihovom kćeri True (2). 

POGLEDAJTE VIDEO: Kristian Marić na Karibima ugošćuje Kardashianke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Khloe je 'napucala' Tristana nakon što se javno saznalo kako ju je varao, i to s prijateljicom njezine sestre Kylie Jenner (22), Jordyn Woods (22). 

- On se jako se trudi kako bi se dokazao i bio je odličan tata True što je uvjerilo Khloe da mu pruži novu šansu - rekao je prijatelj para za strane medije. Tristan se u karanteni jako dobro ponašao, što je navodno šarmiralo Khloe.

Tijekom njihovog prekida Khloe se nije viđala s drugim muškarcima.

- Nije išla na spojeve s drugim muškarcima, a toliko vremena nisu proveli skupa otkad su živjeli zajedno u Clevelandu. Imali su nevjerojatno proljeće s True u Los Angelesu unatoč korona virusu - dodao je prijatelj reality zvijezde. 

Tristan je prije nekoliko dana javno čestitao Khloe rođendan emotivnom objavom.

- Dovoljno sam mudar da shvatim da si došla u moj život da mi pokažeš što znači biti nevjerojatna osoba. Cijenim što od tebe mogu učiti i rasti. Hvala ti što si predivna i draga žena prema svima, pogotovo našoj kćeri True. Zaslužuješ osvojiti svijet. True i ja te volimo, sretan rođendan - napisao je Tristan. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • realna😊 03.07.2020.

    Falila joj lova meni se cini i mozda jos nekaj drugo😂kaj nesmem napisati

  • dariokr0305 03.07.2020.

    i ja bi mu dao drugu šansu kad znam da ima milijune

Komentiraj...
Vidi sve komentare