To je to što me zanima!

‘Vatrena’ Renata Sopek sada je naučila kako treba gasiti požar

DAJ MI ŠMRK Renata Sopek provela je dan sa zagrebačkim vatrogascima koji su se otimali tko će joj pokazati tajne posla. Voditeljica je zanat svladala u potpunosti
Vidi originalni članak

Mislim da sam napokon našla idealan način relaksiranja prije kolokvija, rekla je voditeljica koja je uspješno odradila zahtjevne vježbe.

Nakon što je dečko njezine mlađe sestre Sande krenuo na vatrogasnu obuku, iz JVP-a Zagreb poželjeli su Renatu Sopek (34) ugostiti na jedan dan.

- Oduvijek mi je to bila želja i moram priznati da sam se odlično snašla. Vatrogasci su se isprva iznenadili vidjevši me u štiklama. Ali kada sam uskočila u čizme i vatrogasnu uniformu, shvatili su da ozbiljno želim naučiti gasiti vatru - kaže voditeljica. 

Najzanimljivije joj je, dodaje, bilo zalijevanje crijevom, vožnja u crvenom kamionu i penjanje ljestvama na 30 metara visine. Renata ipak neće promijeniti karijeru jer je nedavno upisala Visoku školu za komunikacijski menadžement, smjer odnosi s javnošću. Otkrila je da je prava štreberica te se nakon završetka studija nada poslu u struci.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • greeneyemonster 24.01.2014.

    sad se prehitila i na vatrogasce.....omg....ne sviđa mi se to

  • _l_ 23.01.2014.

    svladala zanat, hahahahahhaha, istina

  • prekrasna 23.01.2014.

    sigurno je jedan od vatrodasaca i pošprico

Komentiraj...
Vidi sve komentare