To je to što me zanima!

Vatreni do Splita s navijačima: Slavili su Strinićev rođendan

Hvala Hrvatska, hvala Zagreb, ali sad ide specijalni doček u Splitu. Nadam se da ćete doći u što većem broju da slavimo, istaknuo je Perišić. Nogometaš se pohvalio fotografijama i videima putujući brodom do splitske Rive.
Vidi originalni članak

Splite, dolazimo, najavio je sinoć Ivan Perišić (29) putujući sa suigračima Antom Rebićem (24), Lovre Kalinić (28) i Ivan Strinić (31). Vatreni su na putu do rodnog Splita zapjevali 'Nije u šoldima sve' pjevača Mladena Grdovića (59), njihovu neslužbenu himnu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

- Hvala Hrvatska, hvala Zagreb, ali sad ide specijalni doček u Splitu. Nadam se da ćete doći u što većem broju da slavimo - istaknuo je Perišić. Nogometaš se pohvalio fotografijama i videima putujući brodom ratne mornarnice do splitske Rive. 

Vatrene do Rive idu u pratnjih vjernih navijača na skuterima i jahtama te su Rebić i Perišić istaknuli kako Split 'gori'. U blizini grada je krenula i bakljada, a nogometaši su suigraču Striniću, koji je navršio 31. godinu, otpjevali 'Sretan rođendan'. Striniću i ostalim Vatrenima se na brodu pridružila njegova supruga Ivana (27) s kojom ima sina Petra (3) i kćer Martu (4). 

Prema dosadašnjim neslužbenim informacijama za Perišića, Rebića, Strinića i Kalinića bi na dočeku u Splitu trebali zapjevati Giuliano, Dalmatino, Jole, Alen Nižetić, Mate Bulić te Ban i Diktatori. 

VIDI OVO! Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

Imoćani u utorak navečer, na središnjem gradskom trgu, organiziraju doček svojih srebrnih reprezentativaca Rebića te vjerojatno Strinića i Perišića. Pjevati bi trebao Miroslav Škoro. 

VIDI OVO! Ove tri poze u seksu muškarci najviše vole. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 17.07.2018.

    bravo za sve igrače.

  • giovanni123 17.07.2018.

    U boj U boj ..Hvala Vam

  • Iskrivljena antena 17.07.2018.

    Strinić katastrofa i plivcarić koji je tek ušao zadnjih 15 minuta protiv Englenske ga je odučio od nogemta kad je prešao trojicu uz out liniju a svi mi znamo tko je plivarić i koliko su loši Englezi rang Paname

Komentiraj...
Vidi sve komentare