Obavijesti

Show

Komentari 7

Vatreni do Splita s navijačima: Slavili su Strinićev rođendan

Vatreni do Splita s navijačima: Slavili su Strinićev rođendan
10

Hvala Hrvatska, hvala Zagreb, ali sad ide specijalni doček u Splitu. Nadam se da ćete doći u što većem broju da slavimo, istaknuo je Perišić. Nogometaš se pohvalio fotografijama i videima putujući brodom do splitske Rive.

VIDEO

Splite, dolazimo, najavio je sinoć Ivan Perišić (29) putujući sa suigračima Antom Rebićem (24), Lovre Kalinić (28) i Ivan Strinić (31). Vatreni su na putu do rodnog Splita zapjevali 'Nije u šoldima sve' pjevača Mladena Grdovića (59), njihovu neslužbenu himnu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

 

🇭🇷💪🏼🙏🏼 #Split

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on

- Hvala Hrvatska, hvala Zagreb, ali sad ide specijalni doček u Splitu. Nadam se da ćete doći u što većem broju da slavimo - istaknuo je Perišić. Nogometaš se pohvalio fotografijama i videima putujući brodom ratne mornarnice do splitske Rive. 

Vatrene do Rive idu u pratnjih vjernih navijača na skuterima i jahtama te su Rebić i Perišić istaknuli kako Split 'gori'. U blizini grada je krenula i bakljada, a nogometaši su suigraču Striniću, koji je navršio 31. godinu, otpjevali 'Sretan rođendan'. Striniću i ostalim Vatrenima se na brodu pridružila njegova supruga Ivana (27) s kojom ima sina Petra (3) i kćer Martu (4). 

Prema dosadašnjim neslužbenim informacijama za Perišića, Rebića, Strinića i Kalinića bi na dočeku u Splitu trebali zapjevati Giuliano, Dalmatino, Jole, Alen Nižetić, Mate Bulić te Ban i Diktatori. 

VIDI OVO! Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

Imoćani u utorak navečer, na središnjem gradskom trgu, organiziraju doček svojih srebrnih reprezentativaca Rebića te vjerojatno Strinića i Perišića. Pjevati bi trebao Miroslav Škoro. 

VIDI OVO! Ove tri poze u seksu muškarci najviše vole. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...