To je to što me zanima!

Već je prošlo desetljeće: Gdje su glumci iz 'Prijatelja' danas

Kultna serija mnogima je ostala jedna od najdražih. Generacije su odrasle uz nju. Monica, Joey, Ross, Chandler, Pheobe i Rachel mnogima su ušli pod kožu...
Vidi originalni članak

Posljednju epizodu 'Prijatelja' 6.5.2004. gledalo je preko 52.5 milijuna gledatelja.

Kultna serija mnogima je ostala jedna od najdražih. Generacije su odrasle uz nju. 

Monica, Joey, Ross, Chandler, Pheobe i Rachel mnogima su ušli pod kožu, no znate li što se danas događa s glumcima koji su ih utjelovili?

Rachel - Jennifer Aniston (45) najuspješnija je 'Prijateljica' svoju karijeru usmjerila je prema filmovima i postigla brojne uspjehe. Nakon brojnih ljubavnih brodoloma napokon se skrasila uz zaručnika Justina Therouxa (42) za kojeg bi se trebala udati ove godine.

Ross - David Schwimmer (47) nastavio je glumiti i pojavio se kao gost u brojnim serijama, ali kod nas je možda najzapaženije prošla njegova sinkronizacija Melmana iz 'Madagaskara'. Režirao je i nekoliko filmova popout 'Run Fatboy Run' i 'Trust'. U braku je sa fotografkinjom Zoe Buckman i imaju kćer Cleo (3). 

Pheobe - Lisa Kudrow (50) imala je niz zapaženih filmskih uloga u filmovima poput  'P.S. Volim te, 'Susjedi', 'Druga žena', ali nastavila je i snimati humoristične serije. U braku je s Michelom Sternom, s kojim ima sina Juliana.

Joey - Matt LeBlanc (46) povukao se nakon što je njegova serija, svojevrsni nastavak 'Prijatelja', 'Joey' propala. Vratio se 2011. u seriji 'Episodes' koja za sada ima tri sezone, a najavljeno je i snimanje četvrte. 

Chandler - Matthew Perry (44) medijske stupce punio je zbog svoje ovisnosti o alkoholu i drogi više nego zbog uspjeha u karijeri. Najzapaženije je prošla njegova uloga u filmu 'Ubojica mekog srca'. 

Monica - Courteney Cox (49) uspjela je napraviti relativno uspješnu humorističnu seriju 'Cougar Town' koja je doživjela pet sezona. To je njen najuspješniji projekt nakon 'Prijatelja'. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • _petra_ 08.05.2014.

    opet se ponavljate

  • bellaa_1 08.05.2014.

    Definitivno najbolja humoristicna serija..uvijek ce ostat top1!

  • lo_starship 08.05.2014.

    najbolja serija svih vremena :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare