To je to što me zanima!

'Večera za 5' započela je veselo, momci su bili kritičniji od cura, ali 38 bodova je odličan rezultat

Nova ekipa brzo se raspričala na putu do Marine, a kad su stigli, domaćica ih je poslužila kruškovcem, konjakom, orahovcem i likerom od grožđa. Svi su nazdravili za dobru večeru i ugodno druženje
Vidi originalni članak

Prva domaćica u 'Večeri za 5 na selu' iz okolice Bjelovara i Križevaca bila je Marina, koja je kuhala u naselju Veliko Korenovo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cvjećarici i aranžerki Marini u goste su stigli radnik u pilani Nikola, poljoprivredna tehničarka Anamarija, spremačica Mirjana i umirovljenik Vladimir za koje je pripremila predjelo naziva Kumina pita, glavno jelo Bilogorske rolice i desert Čokoladni poljubac.

Nova ekipa brzo se raspričala na putu do Marine, a kad su stigli, domaćica ih je poslužila kruškovcem, konjakom, orahovcem i likerom od grožđa. Svi su nazdravili za dobru večeru i ugodno druženje, a Marina ih je odmah razveselila sviračima pa su svi zapjevali.

- Odmah su podigli atmosferu, a i domaćica se odmah više opustila - komentirao je Vladimir.

- Krenulo je savršeno! I taj aperitiv, i muzika, i sve, odličan početak druženja i svega - dodala je Mirjana.

Domaćica je za predjelo poslužila pitu sa sirom i šunkom uz svježe krastavce i rajčice.

- Sigurno ću je tražiti recept zato što je bilo jako fino - komentirala je Anamarija, a jako se svidjelo i Nikoli i Vladimiru.

- Puno mi je bolje od nekih narezaka, domaćica se baš potrudila - rekao je Vladimir, a Mirjana je zaključila da je bilo odlično.

Nakon uspješnog predjela veselo je društvo kušalo pileće rolice punjene sirom i omotane pršutom uz krokete od krumpira i pečene gljive te šopsku salatu.

- Malo je bilo suho, ali kad se uzme salata, bude sočno - rekao je Nikola.

Vladimiru je također bila suha piletina, čak i sa salatom, komentirao je kako bi dodao neki umak, no Anamariji je bilo dobro i smatra da je slanina spasila sve.

- Bilo mi je ukusno, salata je bila osvježavajuća - zaključila je Mirjana.

TJEDAN NIJE PRIVUKAO POZORNOST Gledateljstvo o prethodnom tjednu 'Večere za 5': 'Gosti su čekali samo da završi, kao i mi'

Kolač od čokolade i jagoda domaćica je poslužila za desert.

- Bio je stvarno ukusan i sočan. Ne možeš pogriješiti s čokoladom i jagodom! - komentirala je Mirjana, Nikoli se isto svidio, ali imao je jedan zanimljiv prigovor.

- Stvarno sam očekivao da ću nekoga poljubiti kad ga pojedem, ali to se nije dogodilo - rekao je.

Nikola je tražio da kolač ponese kući, baš kao i Anamarija koja je rekla da je desert bio čista desetka i da nema nijedan prigovor.

DOBIO 40 BODOVA Ruža razočarala, kandidati su najbolje ocijenili jela jedinog muškarca u vinkovačkom tjednu

Nakon poklona uslijedilo je ocjenjivanje. Dame su bile široke ruke pa su domaćici dali po desetku i pohvalili njezina jela i gostoprimstvo dok su momci bili malo kritičniji.

Vladimir je dao ocjenu devet jer mu je glavno jelo bilo suho, baš kao i Nikola koji je rekao već dobro poznati komentar u 'Večeri za 5 na selu'.

- Sve je bilo savršeno i vrhunski odrađeno, ali moram ostaviti prostora ako netko bude za nijansu bolji - rekao je Nikola.

Sutra kuha Nikola, a kakav će on biti domaćin ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • opančar x 19.09.2022.

    Kad debeli nastupaju

  • JambrekProsinečki 19.09.2022.

    10ke se dijeli sakom i kapom u toj emisiji zadnjih sezonu-dvije

Komentiraj...
Vidi sve komentare