Čokolada, kikiriki maslac i zobene pahuljice osnova su ovih fantastičnih keksića koji će posebno oduševiti ljubitelje slatko slanih okusa. Vrlo ih je jednostavno napraviti
Ovaj desert pojavio se u vrijeme vladavine britanske kraljice Elizabete I. Smatrao se luksuzom i jeo samo u posebnim prigodama. Slastičari su ga do danas doradili karamelom i čokoladom
Recept za ovu poslasticu je savršen za ljude koji nikada nisu pekli kolače jer pogriješiti ne mogu. Cijela čokolada položi se na lisnato tijesto koje se potom nareže, isplete i stavi u pećnicu
Samouka pekarica postala je senzacija na društvenim mrežama nakon što je recept za jednostavan i ukusan kolač 'Crveni baršun' (red velvet), gotov u dvije minute, podijelila na Instagramu
Video poznate Instagram slastičarke Eloise Head koja gledateljima pokazuje kako napraviti cheesecake bez pečenja postao je pravi hit na društvenim mrežama
Donosimo vam prijedloge za pripremu jela za novogodišnju večer. Slasna purica jelo je kojem rijetko tko može odoljeti, a browniesi su jednostavan kolač koji se brzo priprema
Ukusan cheesecake ne mora se peći u pećnici, a za pripremu vam ne treba ni osobita vještina. Ovaj jednostavan recept donosi desert kojim ćete se zasladiti i u njemu uživati
Pedro Sequera je venezuelski slastičar koji živi u Ixtapaluci u Meksiku, a specijalizirao se za izradu torti od fondanta. Njegove najbolje torte su od superheroja iz Marvela, anime i drugih filmova
Ovo je verzija jednostavnih kolača od samo tri sastojka, za koje ne treba puno vremena za pripremu, a oduševit će vas svojim okusom, pogotovo ako ih prije posluživanja ohladite u hladnjaku
Kažu da teške životne situacije pokažu tko su nam pravi prijatelji. Da je ta rečenica točna, može potvrditi bivša rukometašica Deana Miletić
Amerikanka Liz Joy samouka je slastičarka čiju su vještinu dekoracije nagrađivali stručnjaci, a svojim pitama oduševljava svijet na posve drugačiji način nego što biste pomislili
Jede vam se nešto slatko, ali niste raspoloženi za grickanje čokolade? Iskušajte ovaj jednostavan recept za kolač koji ćete dovršiti u samo pet koraka, a u njemu ćete uživati svim čulima
Studenac je snizio cijene artikala različitih kategorija i svojim kupcima omogućio još bolje iskustvo kupnje
Koru za savijače nauljite pa preko nje stavite još jednu. Umutite pjenasto tri jaja sa šalicom šećera te umiješajte jogurt, ulje i orahe. Obilno nadjenite kore, a na četvrti list stavite višnje
Male pite s ukusnim nadjevom ne propuštaju se. Naučite kako ih dobro pripremiti uz nadjev od maslaca s kikirikijem i čvrstim jogurtom te preljevom od čokolade
Ovaj desert prepun okusa može vam biti lagana večera uz čašu toplog mlijeka ili fini čaj. U međimursku gibanicu se stavljaju jabuke, orasi, mak, svježi sir, rum, limun...
Pitu izvadite iz pećnice, stavite čvrsti snijeg od bjelanjaka koji ste izmiksali sa šećerom i pecite dok snijeg ne dobije zlatnu boju. Izrežite na kocke i prelijte karamelom
Ova torta je vrlo jednostavna za napraviti, a odličan je izbor za ljude koji izbjegavaju mliječne proizvode i jaja. Od jedne smjese napravite tri do četiri kore pa na njih premazujete kremu od pudinga i šlag
Možda i najvažnija slastičarka u Hrvatskoj detaljno je objasnila kako napraviti kolač, a dodala je i kako mnogi mak ne vole zato što im je gorak, a kaže da je to zato jer je on po dućanima obično užegnut
Staša Brozina i Veronika Uravić Čolak iz Rijeke, nedavno su nagrađene prestižnom Ret Dot nagradom za brend Bakin'Mix, u konkrenciji od gotovo 7000 prijavljenih radova iz čitavog svijeta