To je to što me zanima!

Večeras iz 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' ispadaju dva para

Prošli tjedan parovi Crvenog tima zaprijetili su Bijelima da će ima vratiti milo za drago i pripremiti im recepte od kojih boli glava. Međutim, čini se da su se predomislili
Vidi originalni članak

Posljednja četiri mjesta na tablici ukupnih ocjena 'drže' Doris i Luka, Višnja Blaženka, Mirna i Franka te Katarina i Tomislav. Ova četiri para večeras trebaju pronaći inspiraciju u receptima koji su im zadali parovi Crvenog tima, jer večeras iz showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' ispadaju čak dva para.

Prošli tjedan parovi Crvenog tima zaprijetili su Bijelima da će ima vratiti milo za drago i pripremiti im recepte od kojih boli glava. Međutim, čini se da su se predomislili jer su Bijeli na radnim jedinicama dočekali, za žiri 'lagani' recepti – ajngemahtec, ričet, domaće kobasice, pljukanci u šugu, zagrebački odrezak...

Četiri para pri dnu ljestvice ukupnih ocjena trebat će napraviti jela za desetku, ne bi li se spasili od ispadanja jer večeras ispadaju čak dva para, Katarinu i Tomislava spasiti može samo čudo, odnosno maestralno pripremljene lignje na buzaru.

Ne propustite pogledati novu epizodu kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' večeras u 21:50 na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Miškica_1 03.03.2016.

    Katarina i Tomislav su odavno tribali ispasti. Ali ubiti nisu tribali ni biti tu jer neznaju nista cak ni kapulu narizat kako triba. A o preseravanju kako su sretni jer su osnovnu stvar (on sinoc napravia domacu pastu) uspili napravit da ne govorim. Moji favoriti su Doris i Luka jer su iskreni i zabavni i uvik me nasmiju.

  • Miškica_1 03.03.2016.

    Doris i Luka su mi najsmjesniji i moji favoriti. Kate i Tomislav su ocaj.

  • 7rudar7 03.03.2016.

    neznam koji su kriteriji bili pri izboru parova ali večina nebi mogli biti ni pomočni kuhari u prosječnom restoranu

Komentiraj...
Vidi sve komentare